ΑΡΗΣ

Άρης – ΠΑΟΚ: «Κίτρινη» αποστολή χωρίς Λάρσον και Μαρτίνες!

Χωρίς δύο πολύ σημαντικές μονάδες θα παραταχθεί ο Άρης απέναντι στον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική των play off αφού ο Ντάνιελ Λάρσον έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ ο Νίκο Μαρτίνες ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα. Εκτός φυσικά και ο Ούγκο Σόουζα που δεν έχει ξεπεράσει το θλαστικό τραύμα στο γόνατο, έναν τραυματισμό που αποκόμισε στο ΟΑΚΑ την...

Άρης - ΠΑΟΚ
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Χωρίς δύο πολύ σημαντικές μονάδες θα παραταχθεί ο Άρης απέναντι στον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική των play off αφού ο Ντάνιελ Λάρσον έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ ο Νίκο Μαρτίνες ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Εκτός φυσικά και ο Ούγκο Σόουζα που δεν έχει ξεπεράσει το θλαστικό τραύμα στο γόνατο, έναν τραυματισμό που αποκόμισε στο ΟΑΚΑ την περασμένη αγωνιστική.

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Ένινγκ για το Άρης – ΠΑΟΚ (28/6, 19:15, Novasports2).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ: Χωρίς Βιεϊρίνια – Πέλκα στο Βικελίδης!

Η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» για το αυριανό ντέρμπι στο Κλεάνθης Βικελίδης αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Κουέστα, Έμαν, Τσιλιγγίρης, Ρόουζ, Ιντέγε, Γκάμα, Σάσα, Ματίγια, Κόρχουτ, Μαντσίνι, Ντιγκινί, Αμπού Μπα, Τόνσο, Σούντγκρεν, Ντουάρτε, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης, Μπαγκαλιάνης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντάνιελ Λάρσον έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, ενώ ο Νίκο Μαρτίνες ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Exit mobile version