ΑΡΗΣ

Άρης: Πληρώνει τα τροφεία για Τσαγκαλίδη

Η ΠΑΕ Άρης θα πληρώσει τα τροφεία στον Ηρακλή Πτολεμαΐδας για τον Παναγιώτη Τσαγκαλίδη και έτσι η υπόθεση στο δικαστήριο θα πάρει αναβολή.

Άρης: Πληρώνει τα τροφεία για Τσαγκαλίδη
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Τα τροφεία που έχουν οριστεί για τον Παναγιώτη Τσαγκαλίδη θα καταβάλλει στον Ηρακλή  Πτολεμαΐδας η ΠΑΕ Άρης. Ετσι η η υπόθεση στο διαιτητικό δικαστήριο θα πάρει δεν θα εκδικαστεί αλλά θα λάβει αναβολή.

Το ποσό αυτό ανέρχεται στα 24 χιλιάδες ευρώ, όπως είχε αναφέρει στην απόφασή της η ΕΠΟ πριν από περίπου τρεις μήνες.

Η σχετική απόφαση για τον 19χρονο μπακ ήταν τότε η εξής: “Δέχεται κατά πλειοψηφία την προσφυγή του ερασιτεχνικού αθλητικού σωματείου με την επωνυμία Ακαδημία Ηρακλής Πτολεμαΐδας.

Υποχρεώνει την καθ’ ης ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία ΠΑΕ Άρης να καταβάλει στο προσφεύγον σωματείο, μέσω κατάθεσης στην Ε.Π.Ο., το ποσόν των είκοσι τεσσάρων χιλιάδων διακοσίων είκοσι τριών Ευρώ και ενενήντα δύο λεπτών (24.223,92 ευρώ), έντοκα από την επομένη της επίδοσης της προσφυγής και με το νόμιμο τόκο επιδικίας μέχρι την εξόφληση».

Υπενθυμίζεται πως Τσαγκαλίδης υπέστη ρήξη χιαστού και μηνίσκου στα τέλη Οκτώβρη, με αποτέλεσμα να υποβληθεί στην απαραίτητη επέμβαση.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version