Άρης: 86 oπαδοί του που βρέθηκαν στη Ριζούπολη για το ματς της Super League με τον Απόλλωνα Σμύρνης προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα!

Οπαδοί του Άρη βρέθηκαν στη Ριζούπολη για το ματς με τον Απόλλωνα, ωστόσο όχι μόνο δεν τους επετράπη η είσοδος, αλλά 86 εξ αυτών προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα!

Άρης: Στην προσπάθειά τους να παρακολουθήσουν το ματς με την Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη οι οπαδοί των «κίτρινων» κατέληξαν στο τμήμα!

Πριν την έναρξη του ματς αρκετοί οπαδοί του Άρη βρέθηκαν έξω από το γήπεδο στο οποίο υπήρχε έντονη αστυνομική παρουσία. Όπως μετέδωσε το Yellow Radio 101,7, παρά τις προσπάθειες που έκανε ο Θόδωρος Καρυπίδης (επαφές με τον Μονεμβασιώτη του Απόλλων)προκειμένου να τους επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο, τελικά αυτό δεν κατέστη.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά μετά το Απόλλων Σμύρνης – Άρης 0-0, έγινε γνωστό ότι 86 φίλαθλοι των Θεσσαλονικέων, προσήχθησαν στο τμήμα! Αιτιολογία ήταν ότι η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης δεν είχε χορηγήσει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους, συνεπώς δεν θα έπρεπε να βρίσκονται.

Σύμφωνα πάντως με όσα μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός, αρκετοί από τους οπαδούς είχαν προσκλήσεις!

Πλέον περιμένουμε τις εξελίξεις στο θέμα και αν η «περιπέτεια» των Αρειανών ολοκληρωθεί σύντομα ή θα υπάρχει συνέχεια.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο