ΑΡΗΣ

Άρης: Προσιτές τιμές στα εισιτήρια με Ατρόμητο

Προσιτές είναι οι τιμές που ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής.

Ο Άρης πλήρωσε ακριβά κι έμαθε, άλλοι δεν πληρώνουν και «βγάζουν γλώσσα»
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Άρης εξασφάλισε τη συμμετοχή του στα πλέι οφ της Super League 1 και ουσιαστικά στο Europa League  της νέας σεζόν (καθότι ο Παναθηναϊκός είναι τιμωρημένος). Έτσι το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο, την προσεχή Κυριακή (που είναι και το τελευταίο της κανονικής περιόδου) είναι μια καλή ευκαιρία προκειμένου ο κόσμος της ομάδα να γεμίσει το «Βικελίδης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλ. Κωτάκης: Στην Ευρώπη μόνος και με τη μαγκιά του ο Άρης

Σε αυτό συμβάλλουν και οι προσιτές τιμές που ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης για τα εισιτήρια της αναμέτρησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τις τιμές των εισιτηρίων του αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με τον Ατρόμητο στο Κλεάνθης Βικελίδης (01/03, 19:00), στο πλαίσιο της 26ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Τα εισιτήρια κοστίζουν:

* Η είσοδος για τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών είναι δωρεάν.

* Για την αγορά του εισιτηρίου απαραίτητη είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής ταυτότητας, του ΑΜΚΑ και της Κάρτας Φιλάθλου.

* H διάθεσή τους ξεκίνησε από την ARIS F.C. Boutique (Δευτέρα-Σάββατο 10:00-18:00), ενώ την Κυριακή, την ημέρα του αγώνα, από τις 10:00 και στις 14:00 από τα εκδοτήρια του γηπέδου. Επίσης διατίθενται και ηλεκτρονικά από τη vivahttps://www.viva.gr/tickets/sports/pae-aris/eisitiria-agonon-2019-2020/.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version