ΑΡΗΣ

Άρης: Στη λίστα των στόπερ και ο Βιγιανουέβα

Όπως έχουμε γράψει κατ’ επανάληψη ο Άρης θέλει να εντάξει στο δυναμικό του έναν στόπερ αξίας ο οποίος θα αποτελέσει ουσιαστικά τον παρτενέρ του Φραν Βάλεθ στο κέντρο της άμυνας. Ετσι λοιπόν οι «κίτρινοι» έχουν στη λίστα τους τον Μίκελ Βιγιανουέβα που ανήκε στη Μάλαγα. Πρόκειται για 26χρονο από τη Βενεζουέλα με ύψους 1,92μ. ο...

Άρης: Στη λίστα των στόπερ και ο Βιγιανουέβα
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Όπως έχουμε γράψει κατ’ επανάληψη ο Άρης θέλει να εντάξει στο δυναμικό του έναν στόπερ αξίας ο οποίος θα αποτελέσει ουσιαστικά τον παρτενέρ του Φραν Βάλεθ στο κέντρο της άμυνας. Ετσι λοιπόν οι «κίτρινοι» έχουν στη λίστα τους τον Μίκελ Βιγιανουέβα που ανήκε στη Μάλαγα.

Πρόκειται για 26χρονο από τη Βενεζουέλα με ύψους 1,92μ. ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Ταραγόνα (Segunda Division) έχοντας 29 συμμετοχές.

Ο Βιγιανουέβα θεωρείται ικανότατος στο ψηλό παιχνίδι, ενώ είναι και διεθνείς με τη Βενεζουέλα. Μάλιστα τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής της χώρας του που συμμετέχει στο Κόπα Αμέρικα στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Ο διεθνής με την Βενεζουέλα αμυντικός της Μάλαγα, αυτή την περίοδο είναι στην Βραζιλία, στο Κόπα Αμέρικα, καθώς είναι βασικός στέλεχος της Εθνικής του ομάδας.

Στην πρεμιέρα Εθνικής του, κόντρα στο Περού, αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο,  βοηθώντας το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα

Συνολικά έχει φορέσει την φανέλα της Βενεζουέλας, 22 φορές.

Άρχισε την καριέρα του από την ομάδα της χώρας του Ντεπορτίβο Τατσίρα για να συνεχίσει στην Λάρα, ενώ τη σεζόν 2016-17 τον απέκτησε η Μάλαγα έναντι 400.000 ευρώ. Στη συνέχεια δόθηκε δανεικός σε Κάντιθ, Ρέους και πέρσι όπως είπαμε στην Ταραγόνα.

Η χρηματιστηριακή του αξία κυμαίνεται στις 600.000 ευρώ, ενώ εκτός από στόπερ μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερό μπακ.

Θεωρείται μια δύσκολη περίπτωση,  όμως ο o Άρης θέλει να κάνει την υπέρβαση και σε μια κομβική θέση όπως αυτή του κεντρικού αμυντικού.

Exit mobile version