ΑΡΗΣ

Άρης: Στη Θεσσαλονίκη για να… τελειώνει ο Μενέντεθ

Για τη λύση της συνεργασίας του με τους κίτρινους θα συζητήσει ο Ισπανός αριστερός μπακ, Άλεξ Μενέντεθ. Δεν τον υπολογίζει ο Παντελίδης.

Άρης: Στη Θεσσαλονίκη για να… τελειώνει ο Μενέντεθ
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να δει τι θα κάνει με το υπόλοιπο του συμβολαίου που έχει με τον Άρη, βρίσκεται ο Άλεξ Μενέντεθ. Ο Ισπανός μπακ είχε υπογράψει πέρσι διετές συμβόλαιο όμως δεν είχε ικανοποιήσει με συνέπεια να παραχωρηθεί δανεικός.

Ετσι για το δεύτερο μισό της σεζόν είχε αγωνιστεί στην Κόρδοβα, ωστόσο με τη λήξη του δανεισμού του επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη για να μιλήσει με τους ανθρώπους των «κίτρινων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – ΑΣ Άρης: Μετά το Άρης – ΟΦΗ η εφαρμογή της κάρτας φιλάθλου

Πλέον προπονείται ατομικά καθώς ο Σάββας Παντελίδης δεν τον υπολογίζει, παρά το γεγονός ότι πλην του Μιχάι Κόρχουτ δεν διαθέτει άλλο αριστερό μπακ.

Μάλιστα τις επόμενες ημέρες ο Μενέντεθ αναμένεται να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων προκειμένου το συμβόλαιό του με τον Άρη να λυθεί. Κι αυτό καθώς ο 28χρονος οπισθοφύλακας δεν έχει καταφέρει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Το κενό που υπάρχει στις θέσεις του αριστερού μπακ θα καλύψει ο Λόρενς Ντε Μποκ, καθώς ο Άρης έχει ήδη συμφωνήσει με τη Λιντς για τον δανεισμό του 27χρονου αμυντικού.

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

 

 

Exit mobile version