ΑΡΗΣ

Άρης: Στην προπόνηση ο Καμαρά, γνώρισε τους νέους του συμπαίκτες – Βίντεο από τις υπογραφές

Την ευκαιρία να γνωριστεί με τον Άκη Μάντζιο και τους νέους συμπαίκτες είχε ο Αμπουμπακάρ Καμαρά το απόγευμα της Τρίτης (17/8). 

Την ευκαιρία να γνωριστεί με τον Άκη Μάντζιο και τους νέους συμπαίκτες είχε ο Αμπουμπακάρ Καμαρά το απόγευμα της Τρίτης (17/8). 
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Άρης ολοκλήρωσε τη μεγάλη μεταγραφή καθώς από την Τρίτη (17/8) ο Αμπουμπακάρ Καμαρά είναι «κιτρινόμαυρος» επίσημα, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

Στη συνέχεια ο Καμαρά βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και γνώρισε τον Άκη Μάντζιο και τους νέους του συμπαίκτες.

Μάλιστα γνώριζε ήδη κάποιους εξ αυτών όπως με τον Γιοχάν Μπεναλουάν από την κοινή τους παρουσία στην Αγγλία,, ενώ ο Μπαντού Εντιαγέ τον υποδέχθηκε με τη φράση «καλώς τον αδελφό μου».

Οσον αφορά το πότε ο 26χρονος Μαυριτανός θα αρχίσει προπονήσεις, αυτό θα συμβεί αύριο (18/8) κιόλας καθώς γυμναστεί για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα.

Σήμερα απλά παρακολούθησε το πρόγραμμα όπως2 άλλωστε και ο Θόδωρος Καρυπίδης ο οποίος επίσης βρέθηκε στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο. Άλλωστε νωρίτερα το αφεντικό της ΠΑΕ Άρης ήταν και στα γραφεία της ομάδας δίνοντας το «παρών» κατά τις υπογραφές του συμβολαίου του Αμπουμπακάρ Καμαρα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο από την παρουσία του μεγάλου αποκτήματος του Άρη από την παρουσία του σε Βικελίδης και Ρύσιο.

Άρης: Μέσα ο Φαμπιάνο, ατομικό ο Γκάμα, θεραπεία ο Κουέστα

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης για την προπόνηση της Τρίτης (17/8): «Οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Το πρόγραμμα, που ήταν υψηλής έντασης, περιελάμβανε ενεργοποίηση, ταχυδύναμη και παιχνίδια μικρών σχέσεων και χώρων.

Ο Φαμπιάνο συμμετείχε στο προπονητικό πρόγραμμα. Ο Μπρούνο Γκάμα, από την πλευρά του, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Χουλιάν Κουέστα και Κώστας Μήτρογλου έκαναν και πάλι θεραπεία.

Αύριο, Τετάρτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης».

Exit mobile version