ΑΡΗΣ

Άρης: Στην τελική ευθεία η απόκτηση του Σουλεϊμάνοφ – Πλήρης επιβεβαίωση Sportime!

Έτοιμος να κάνει ακόμα μία μεταγραφική προσθήκη ο Άρης και να ενισχυθεί.

Άρης: Στην τελική ευθεία η απόκτηση του Σουλεϊμάνοφ - Πλήρης επιβεβαίωση Sportime!
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Σε μία περίοδο αλλαγών βρίσκεται ο Άρης, μετά την έλευση του Άκη Μάντζιου στον πάγκο της ομάδας της Stoiximan Super League.

Λίγο πριν το τέλος των μεταγραφών λοιπόν, ο Άρης… τρέχει προκειμένου να κλείσει τις τρύπες που έχουν δημιουργηθεί στο ρόστερ του και μετά την πώληση του Λουίς Πάλμα.

Πρώτος και καλύτερος είναι ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ, που έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, όπως σας είχε αποκαλύψει το Sportime.

Συγκεκριμένα, ο μάνατζερ του Ρώσου βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να μιλήσει με τη διοίκηση του Άρη και να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες .

Ο παίκτης έρχεται δανεικός για ένα χρόνο με υποχρεωτική οψιόν αγοράς του χρόνου από Κράσνονταρ και αναμένεται να πατήσει Ελλάδα μέσα στο επόμενο 48ωρο.

Να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ Άρης πήρε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις ότι η ποινή που είχε επιβληθεί στον Ρώσο εξτρέμ στο Ισραήλ δεν ισχύει και έτσι θα είναι διαθέσιμος άμεσα στις υπηρεσίες του Άκη Μάντζιου.

Από κει και πέρα, τώρα ο Άρης θα φουλάρει για ακόμα τουλάχιστον δύο κινήσεις, ενώ στην τελική ευθεία μπαίνει και του Βέλεθ, ο οποίος εντός των επόμενων ωρών θα μείνει ελεύθερος και θα υπογράψει διετές συμβόλαιο.

BOMBA! HΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ!

Exit mobile version