ΑΡΗΣ

Άρης: Στηρίζει την «Λάμψη» στη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου

Η ΠΑΕ Άρης βρίσκεται δίπλα στον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου, στηρίζοντας το έργο της «Λάμψης». Όπως ανακοινώθηκε, οι «κιτρινόμαυροι» θα φορούν στη φανέλα τους μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου το λογότυπο του Συλλόγου γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Βορείου Ελλάδας.Μάλιστα, δημοσίευσε την αντίστοιχη φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό τους στο Facebook, γράφοντας: «15 Φεβρουαρίου Παγκόσμια...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η ΠΑΕ Άρης βρίσκεται δίπλα στον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου, στηρίζοντας το έργο της «Λάμψης».

Όπως ανακοινώθηκε, οι «κιτρινόμαυροι» θα φορούν στη φανέλα τους μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου το λογότυπο του Συλλόγου γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Βορείου Ελλάδας.Μάλιστα, δημοσίευσε την αντίστοιχη φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό τους στο Facebook, γράφοντας:

«15 Φεβρουαρίου
Παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου
«Είναι χρέος μας να βρισκόμαστε δίπλα στα παιδιά, που μάχονται για τη ζωή τους, σήμερα και κάθε μέρα. Όλοι μαζί μπορούμε να κερδίσουμε και αυτή τη μάχη…»
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ στηρίζει έμπρακτα το έργο της «ΛΑΜΨΗΣ» με την τοποθέτηση στο μανίκι της φανέλας της ομάδας μας του λογότυπου του Συλλόγου γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Βορείου Ελλάδας…».

Exit mobile version