ΑΡΗΣ

Άρης: Στις 15 Ιουνίου η «πρώτη» για τη νέα σεζόν – Το πρόγραμμα προετοιμασίας των «κίτρινων»

Έγινε γνωστό το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει ο Άρης όσον αφορά το πρόγραμμα της προετοιμασίας του ενόψει της σεζόν 2021-22. Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε το πρόγραμμα προετοιμασίας της και όπως γνωστοποίησε η πρώτη προπόνηση για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 θα διεξαχθεί στις 15 Ιουνίου. Από εκεί και πέρα, στις 19 του μηνός ο «Θεός του...

Έγινε γνωστό το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει ο Άρης όσον αφορά το πρόγραμμα της προετοιμασίας του ενόψει της σεζόν 2021-22.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Έγινε γνωστό το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει ο Άρης όσον αφορά το πρόγραμμα της προετοιμασίας του ενόψει της σεζόν 2021-22.

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε το πρόγραμμα προετοιμασίας της και όπως γνωστοποίησε η πρώτη προπόνηση για την αγωνιστική περίοδο 2021-22 θα διεξαχθεί στις 15 Ιουνίου.

Από εκεί και πέρα, στις 19 του μηνός ο «Θεός του πολέμου» θα αναχωρήσει για τη Νάουσα, ενώ το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας της θα γίνει στο Γκρατς της Αυστρίας ως τις 8 Ιουλίου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Άρης

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας ενόψει της νέας σεζόν θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουνίου στο «Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο».

Οι παίκτες θα περάσουν από τα απαραίτητα εργομετρικά και ιατρικά τεστ και στις 19 Ιουνίου η αποστολή θα αναχωρήσει για τα Τρία Πέντε Πηγάδια, όπου θα παραμείνει μέχρι της 26 Ιουνίου για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Το δεύτερο στάδιο θα πραγματοποιηθεί σε περιοχή κοντά στο Γκρατς της Αυστρίας από τις 29 Ιουνίου μέχρι της 8 Ιουλίου. Στο διάστημα αυτό η ομάδας μας θα δώσει 3-4 φιλικά παιχνίδια (το πρόγραμμα των φιλικών θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες)».

Exit mobile version