ΑΡΗΣ

Άρης: Στο Βικελίδης η κόρη του Κάρλος Φλόρες (vids+pics)

Στο «Βικελίδης» για αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο βρέθηκε η κόρη του αείμνηστου παίκτη του Άρη Κάρλος «Κουκίν» Φλόρες, Ρομίνα.

Άρης: Στο Βικελίδης η κόρη του Κάρλος Φλόρες (vids+pics)
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Στο Βικελίδης για το παιχνίδι Άρης – Ατρόμητος βρέθηκε η κόρη του Κάρλος Φλόρες, Ρομίνα, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή πέρσι (17 Φεβρουαρίου, από καρδιακή προσβολή) σε ηλικία 44 ετών.

Θυμίζουμε οτι ο Περουβιανός μεσοεπιθετικός είχε αγωνιστεί στους «κίτρινους» τη σεζόν 1998-99, γράφοντας 21 συμμετοχές και 2 γκολ και 1 ασίστ.

Ο Κάρλος «Κουκίν» Φλόρες είχε αγωνιστεί στην εμφατική νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ με 4-1 μέσα στην Τούμπα. Είχε μάλιστα συμμετοχή και στα τέσσερα γκολ της ομάδας του!

Έτσι η ΠΑΕ Άρης καλωσόρισε τη Ρομίνα Φλορές και της πρόσφερε μια μπλούζα με το όνομα του πατέρα της, χειρονομία που την έκανε να συγκινηθεί.

Σε δηλώσεις της λίγες ώρες νωρίτερα είχε σημειώσει:«Ήρθα γιατί έχει παίξει ο πατέρας μου στον Άρη και του έχει αφήσει πολύ καλές αναμνήσεις ο Άρης. Ήμουν εννιά χρονών όταν έπαιζε ο πατέρας μου στην ομάδα. Πάντα μιλούσε για την ατμόσφαιρα των φίλων του Άρη και θυμάται όλους τους συμπαίκτες του και τον προπονητή του μου μιλούσε συνέχεια για τον Άρη.

Ο πατέρας μου ήθελε να έρθει για διακοπές στην Θεσσαλονίκη για να δει από κοντά τον Άρη αλλά δεν μπόρεσε. Ο μόνος λόγος που ήρθα στη Θεσσαλονίκη ήταν για τον πατέρα μου. Ο πατέρας μου ήταν στο σπίτι σε νορμάλ κατάσταση και ξαφνικά έπαθε καρδιακή προσβολή και έφυγε από την ζωή».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version