ΑΡΗΣ

Άρης: Στους δρόμους οι οπαδοί τα ξημερώματα! (vid)

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thestival.gr οπαδοί του Άρη βγήκαν σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης το βράδυ της Πέμπτης (15/10) προκειμένου να γυρίσουν βιντεοκλίπ ενός τραγουδιού που είναι αφιερωμένο στον «Θεό του πολέμου». Συγκεκριμένα οι οργανωμένοι οπαδοί από τον σύνδεσμο Super-3 κινήθηκαν με μηχανές και αυτοκίνητα από την έδρα του σωματείου τους προς την οδό Τσιμισκή. Εκεί...

Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thestival.gr οπαδοί του Άρη βγήκαν σε κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης το βράδυ της Πέμπτης (15/10) προκειμένου να γυρίσουν βιντεοκλίπ ενός τραγουδιού που είναι αφιερωμένο στον «Θεό του πολέμου».

Εκεί διέκοψαν την κυκλοφορία και άναψαν πυρσούς υπό τους ήχους του ραπ τραγουδιού που υμνεί τον σύλλογό τους. Έτσι για κάποιο χρονικό διάστημα ένας από τους κεντρικότερους δρόμους της πόλης μετράπηκε σε… Κλεάνθης Βικελίδης, καθώς το πλήθος φώναζε συνθήματα και τραγούδια της αγαπημένης του ομάδας.

Πάντως να αναφέρουμε οτι υπήρξε και κινητοποίηση της Αστυνομίας μην τυχόν προκύψει κάποιο απρόοπτο, κυρίως από αντίπαλους οπαδούς.

Μια διμοιρία των ΜΑΤ και δικυκλιστές της ομάδας ΔΙΑΣ συνόδευσαν τους κιτρινόμαυρους οπαδούς για την αποτροπή συμπλοκής με οπαδούς έτερης ομάδας.

Δείτε παρακάτω ένα σχετικό στιγμιότυπο από την παρουσία των οπαδών του Άρη

Exit mobile version