ΑΡΗΣ

Άρης: Τα δεδομένα για τον Μέγερι και το πρέσινγκ της Γκεζτεπέ

Μπορεί ο Άρης να κράτησε τον Χουλιάν Κουέστα στο ρόστερ του, όμως, η περίπτωση του Μπάλας Μέγερι παραμένει ανοιχτή. Το Sportime αποκάλυψε το ενδιαφέρον για τον Ούγγρο κίπερ στις 29 Φεβρουαρίου και έκτοτε το συγκεκριμένο σίριαλ είχε αρκετά επεισόδια. Τα τελευταία αναμένεται να γραφτούν πολύ σύντομα. Προ ημερών ανάμεσα στις δύο πλευρές υπήρξαν νέες επαφές....

Άρης Μέγερι
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μπορεί ο Άρης να κράτησε τον Χουλιάν Κουέστα στο ρόστερ του, όμως, η περίπτωση του Μπάλας Μέγερι παραμένει ανοιχτή. Το Sportime αποκάλυψε το ενδιαφέρον για τον Ούγγρο κίπερ στις 29 Φεβρουαρίου και έκτοτε το συγκεκριμένο σίριαλ είχε αρκετά επεισόδια. Τα τελευταία αναμένεται να γραφτούν πολύ σύντομα.

Προ ημερών ανάμεσα στις δύο πλευρές υπήρξαν νέες επαφές. Ο Άρης θέλει έναν τερματοφύλακα που να κοντράρει τον Κουέστα για τη θέση του βασικού και να αυξήσει τον ανταγωνισμό. Ο Μέγερι έχει το πακέτο, αλλά υπάρχει μία απόσταση στο οικονομικό. Δεδομένης της καλής θέλησης και των δύο πλευρών, μπορεί να καλυφθεί. Δεν είναι σε καμία περίπτωση απαγορευτική.

Ωστόσο, θα χρειαστεί οι Θεσσαλονικείς να ανεβάσουν την προσφορά τους σύντομα. Πιθανότατα να τους είναι πιο εύκολο αυτό εάν ο Φαμπιάν Έμαν αποχωρήσει. Ο χρόνος, όμως, μετράει αντίστροφα και ο λόγος είναι πως υπάρχει και δεύτερος ενδιαφερόμενος για τον Μέγερι.

Ο πρώην κίπερ του Ατρομήτου έχει δεχτεί μία δελεαστική πρόταση από την Γκεζτεπέ. Οι Τούρκοι, μάλιστα, τον πιέζουν να απαντήσει άμεσα. Στο οικονομικό σκέλος τον καλύπτουν πλήρως και κάνουν ό,τι μπορούν για να αποσπάσουν το «ναι» του εντός μίας εβδομάδας.

Exit mobile version