ΑΡΗΣ

Άρης: Τελικά θλάση ο Μήτρογλου, χάνει Ολυμπιακό, Τρίπολη!

Άρης: Χάνει σίγουρα τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Aστέρα Τρίπολης,  ο σέντερ φορ των «κιτρινόμαυρων». Αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τον ΑΕΚ. 

Άρης: Χάνει σίγουρα τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΑΕΚ,  ο σέντερ φορ των «κιτρινόμαυρων». Αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τον ΠΑΟΚ. 
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Άρης: Χάνει σίγουρα τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Aστέρα Τρίπολης,  ο σέντερ φορ των «κιτρινόμαυρων». Αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τον ΑΕΚ.

Mε γκολ του Κώστα Μήτρογλου κέρδισε ο Άρης τον ΟΦΗ. Το δεύτερο για τον Μητρο-γκολ με τα «κιτρινόμαυρα». Ο 34χρονος επιθετικός στάθηκε άτυχος λίγα λεπτά αργότερα, αποχωρώντας τελικά τραυματίας από την αναμέτρηση, με ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Την Τρίτη (16/3) ο φορ του Άρη υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν θλάση α’ βαθμού κάτι που σημαίνει οτι ο Άκης Μάντζιος θα τον στερηθεί για ένα 20ήμερο περίπου.

Αυτό σημαίνει οτι θα χάσει σίγουρα τα παιχνίδια με Ολυμπιακό (εκτός) και Αστέρα Τρίπολης (εντός) και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Βικελίδης» για την 3η αγωνιστική των play off της Super League.

Aπό το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την 1η αγωνιστική στο «Καραϊσκάκης» το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή (21/3) αφού οι Πειραιώτες την Πέμπτη (18/3) έχουν τον επαναληπτικό με την Άρσεναλ στο Λονδίνο για τη φάση των «16» του Europa League, θα απουσιάσει και ο Σίλβα που συμπλήρωσε κάρτες κόντρα στους Κρητικούς.

Ο Μαντσίνι επανέρχεται αφού εξέτισε. Ματέο Γκαρσία και Χαβιέ Ματίγια ανεβάζουν ρυθμό και ακολούθησαν μέρος της προπόνησης.

Στον αντίποδα, τόσο ο Εργκυς Κάτσε όσο και ο Κριστιάν Γκάνεα (ο διεθνής Ρουμάνος αμυντικός έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό) ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας.

Ο Μάριος Σιαμπάνης παρουσιάστηκε σήμερα (16/3) στο Στρατό, αλλά κατόπιν ενεργειών της διοίκησης εξασφάλισε σχετική άδεια και μετέχει κανονικά στις προπονήσεις.

 

Exit mobile version