ΑΡΗΣ

Άρης: Το «Bella Ciao» με… μαέστρο τον Σούντγκρεν (vid)

Άρης: Με Bella ciao το τελετουργικό στο δείπνο των «κίτρινων»από τον Σουηδό μπακ χαφ, Ντάνιελ Σούντγκρεν. Αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του

Άρης: Το «Bella Ciao» με… μαέστρο τον Σούντγκρεν (vid)
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Άρης ετοιμάζεται να δώσει σε λίγες ώρες (21:30) το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του για τη νέα σεζόν, αντιμετωπίζοντας σε φιλικό τεστ τον Ατρόμητο. Το κλίμα στους «κίτρινους» είναι εξαιρετικό, γεγονός το οποίο προκύπτει και από ένα βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο ο Ούγκο Σόουζα.

Πρωταγωνιστής ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, ο οποίος παρότι αποτελεί την τελευταία χρονικά προσθήκη της ομάδας του Σάββα Παντελίδη, δείχνει να έχει ήδη εγκλιματιστεί πλήρως.

Συγκεκριμένα κατά το δείπνο της αποστολής πριν το φιλικό, ο Σουηδός μπακ τραγούδησε στους συμπαίκτες του το Bella Ciao (από το Casa de Papel) ανεβασμένος πάνω σε καρέκλα!

Όπως ήταν φυσικά αποθεώθηκε από τους υπόλοιπους «κιτρινόμαυρους» οι οποίοι κρατούσαν πετσέτες τις οποίες και ανέμιζαν πανηγυρίζοντας. Μια κίνηση που γενικότερα μαρτυρά την όμορφη ατμόσφαιρα που επικρατεί στον Άρη ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων.

Θυμίζουμε ότι πριν από τρεις ημέρες, κατά την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα ο Σούντγκρεν είχε περάσει από την… επίπονη διαδικασία που περνά κάθε «νέος».

Άρης: Δείτε παρακάτω τις σχετικές αναρτήσεις

Exit mobile version