ΑΡΗΣ

Άρης: Τούρτα και… φατούρο σε Σούντγκρεν – «Βικελίδης» το πούλμαν της επιστροφής!

Άρης: Πανηγυρικό το κλίμα κατά την επιστροφή, με παίκτες και προσωπικό να τραγουδούν συνθήματα. Τούρτα για τον εορτάζοντα Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Άρης: Τούρτα και... φατούρο σε Σούντγκρεν, «Βικελίδης» θύμισε το πούλμαν της επιστροφής!
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Άρης φιγουράρει πρώτος στη βαθμολογία της Super League και το ερχόμενο Σάββατο (28/11, 19:30) στο ντέρμπι του «Βικελίδης» με τον Ολυμπιακό, έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να νικήσει και να μείνει μόνος πρώτος.

Οι ποδοσφαιριστές του Άκη Μάντζιου το αντιλαμβάνονται αυτό και έτσι μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού άπαντες ήταν κάτι παραπάνω από χαρούμενοι.

Χαρακτηριστικοί οι πανηγυρισμοί στο πούλμαν της επιστροφής από το Αγρίνιο το οποίο περισσότερο θύμιζε… κερκίδα του γηπέδου Χαριλάου, παρά λεωφορείο!

Συνθήματα και τραγούδια συνέθεσαν ένα πανηγυρικό σκηνικό με παίκτες, Μάντζιο και υπόλοιπο προσωπικό να πανηγυρίζουν το ένα ακόμη «τρίποντο» που κέρδισαν.

Παράλληλα, πριν η ομάδα του Άρη επιβιβαστεί, στήθηκε ένα μίνι πάρτι προς τιμήν του Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Βλέπετε το Σάββατο (22/11) ο Σουηδός μπακ έγινε 30 ετών, με τους ανθρώπους της ομάδας να του επιφυλάσσουν έκπληξη με μία τούρτα.

Φυσικά όσοι βρίσκονταν με την αποστολή στο Αγρίνιο ευχήθηκαν τα χρόνια πολλά στον Σούντκγρεν, ο οποίος όμως μαζί τις ευχές δέχθηκε κι ένα… περιποιημένο φατούρο!

Άρης: Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες 

Exit mobile version