ΑΡΗΣ

Άρης: Ξεκούραση σήμερα, ΑΕΛ από τη Δευτέρα!

Ο Άρης πρόσθεσε ακόμη τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό του, με τον Μάντζιο να παραχωρεί ρεπό στους ποδοσφαιριστές του την Κυριακή.

Άρης: Ξεκούραση σήμερα, ΑΕΛ από τη Δευτέρα!
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Άρης πρόσθεσε ακόμη τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό του, με τον Άκη Μάντζιο να παραχωρεί ρεπό στους ποδοσφαιριστές του την Κυριακή (18/10).

Ο Άρης φιγουράρει στην κορυφή του πρωταθλήματος και μάλιστα μόνος πρώτος (με 13 βαθμούς), με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν την ευκαιρία σήμερα να ξεκουραστούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλ. Κωτάκης: Ο πρωτοπόρος Άρης γίνεται και «κυνικός» (vids)

Πλέον ο «Θεός του πολέμου» θα εστιάζει την προσοχή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ, το οποίο θα διεξαχθεί και πάλι Σάββατο, και πάλι στις 18:15, σε διαφορετική ημερομηνία φυσικά (στις 24/10).

Φυσικά πρέπει να δούμε τι θα γίνει και με τον περίπτωση του Κριστιάν Γκάνεα, ο οποίος υπέστη λουμπάγκο λίγες ώρες πριν το ματς με την Απόλλωνα και μένει να δούμε πότε θα είναι και πάλι έτοιμος ο Ρουμάνος μπακ

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Ημέρα ξεκούρασης και αποφόρτισης είναι η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Στις προπονήσεις θα επανέλθουν αύριο, Δευτέρα. Η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει της αναμέτρησης του ερχόμενου Σαββάτου με την Α.Ε.Λ. στο Στάδιο Αλκαζάρ (24/10, 18:15), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021».

Exit mobile version