Άρης Καρυπίδης

Ο κορονοϊός φέρνει νέα δεδομένα για κάθε κλαμπ. Όπως όλοι οι υπόλοιποι έτσι και ο Άρης πλήττεται σφοδρά σε οικονομικό επίπεδο από την κατάσταση που βιώνουμε. Είναι πολύ λογικό η UEFA να έχει χαλαρώσει για τη νέα χρονιά ως προς το Financial Fair Play. Η ΕΠΟ θα κάνει το ίδιο με τις αδειοδοτήσεις. Ο Άρης,...

Ο κορονοϊός φέρνει νέα δεδομένα για κάθε κλαμπ. Όπως όλοι οι υπόλοιποι έτσι και ο Άρης πλήττεται σφοδρά σε οικονομικό επίπεδο από την κατάσταση που βιώνουμε.

Είναι πολύ λογικό η UEFA να έχει χαλαρώσει για τη νέα χρονιά ως προς το Financial Fair Play. Η ΕΠΟ θα κάνει το ίδιο με τις αδειοδοτήσεις. Ο Άρης, όμως, όπως και άλλα κλαμπ αντιμετωπίζουν και ποινές που τους έχουν επιβληθεί.

Λόγω της υπάρχουσας κατάστασης αυτό που ζητούν οι Θεσσαλονικείς είναι να αρθεί η ποινή της FIFA περί απαγόρευσης μεταγραφών για οφειλές σε παίκτες που αγωνίστηκαν στο παρελθόν σε εκείνον. Το συγκεκριμένο αίτημά του κοινοποίησε μέσω επιστολής του στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Να σημειωθεί πως ο Άρης στην επιστολή του αναφέρεται σε δύο γεγονότα. Πρώτον υποστηρίζει πως λόγω της πανδημίας θα υπάρξει μεγάλη οικονομική κρίση που θα επηρεάσει και τον ίδιο. Δεύτερον, δεν γνωρίζει εάν η FIFA συνεδριάζει και πότε θα βγάλει απόφαση. Ουσιαστικά, λοιπόν, ζητάει από την ΕΠΟ να στείλει μία επιστολή στην παγκόσμια ομοσπονδία. Σύντομα αναμένεται και η απάντηση της ΕΠΟ σε αυτό το αίτημα.

Μπορεί αυτή τη στιγμή να έχουν παγώσει τα πάντα, αλλά αντιλαμβάνεται κανείς πως δεν γίνεται να συνεχιστεί να αιωρείται αυτή η τιμωρία για πολύ ακόμα, αφού το κλαμπ θέλει να κάνει τον προγραμματισμό του για την επόμενη ημέρα.