ΑΡΗΣ

Μπαγκαλιάνης για την «επική» απάντησή του στον Φετφατζίδη πριν το γκολ (vid)

Ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης πέτυχε ένα πολύ όμορφο κόντρα στον Ολυμπιακό, διαμορφώνοντας το σκορ στο τελικό 2-4 υπέρ των Πειραιωτών στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Αυτό μάλιστα ήταν το πρώτο γκολ του νεαρού στόπερ του Άρη το οποίο όπως δήλωσε ο ίδιος δεν χάρηκε όσο θα ήθελε, λόγω της ήττας της ομάδας του. Μάλιστα αποκάλυψε κι έναν ωραίο...

Μπαγκαλιάνης για την «επική» απάντησή του στον Φετφατζίδη πριν το γκολ (vid)
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης πέτυχε ένα πολύ όμορφο κόντρα στον Ολυμπιακό, διαμορφώνοντας το σκορ στο τελικό 2-4 υπέρ των Πειραιωτών στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αυτό μάλιστα ήταν το πρώτο γκολ του νεαρού στόπερ του Άρη το οποίο όπως δήλωσε ο ίδιος δεν χάρηκε όσο θα ήθελε, λόγω της ήττας της ομάδας του.

Μάλιστα αποκάλυψε κι έναν ωραίο διάλογο που είχε με τον Γιάννη Φετφατζίδη πριν την εκτέλεση του κόρνερ από το 0ποίο προήλθε το τέρμα του.

Αναλυτικά όσα ο Μπαγκαλιάνης είπε στη NOVA:

Για το γκολ του είπε: «Δεν το χάρηκα πολύ το γκολ μου. Γιατί χάσαμε. Παίξαμε καλά ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε δοκάρι και φτιάξαμε φάσεις. Δεχθήκαμε το 0-2 στο τέλος του ημιχρόνου κι αυτό ήταν καθοριστικό. Διασκεδάζουμε όσο μπορούμε τα παιχνίδια. Εγώ με τον Μπακούτση παίρνουμε πολύτιμες εμπειρίες και μακάρι να πάμε καλύτερα στην συνέχεια. Παίρνουμε παιχνίδια που μας βοηθάνε είναι οδηγός για εμάς».

Αποκάλυψε για το τι του είπε ο Φετφατζίδης πριν σκοράρει: «Μου είπε πριν την εκτέλεση του κόρνερ «μπορείς να το βάλεις;» Και του απάντησα: «κοίτα με…».

Για τα νέα προβλήματα που προέκυψαν με τους Σάσα και Δεληζήση: «Εχουν παίξει σχεδόν όλα τα φετινά παιχνίδια, έχουν επιβαρυμένα πόδια, εμείς πρέπει να τρέχουμε και γι’ αυτούς», κατέληξε ο Μπαγκαλιάνης.

Exit mobile version