ΑΡΗΣ

Χωριανόπουλος: «Ένας βαθμός είναι ένας βαθμός, αλλά θέλαμε τη νίκη»

Ο Γιώργος Χωριανόπουλος «κάθισε» στο πόδι του Άκη Μάντζιου στον πάγκο του Άρη καθώς ο προπονητής των «κιτρινόμαυρος» ήταν τιμωρημένος. Ο Μάντζιος παρακολούθησε το Αστέρας Τρίπολης-Άρης από την κερκίδα, και ο Γιώργος Χωριανόπουλος μετά το τέλος του ματς τόνισε ότι ο βαθμός της ισοπαλίας δεν ικανοποίησε τον «Θεό του πολέμου». Ο Χωριανόπουλος είπε αρχικά στη Nova:...

Ο Γιώργος Χωριανόπουλος «κάθισε» στο πόδι του Άκη Μάντζιου στον πάγκο του Άρη καθώς ο προπονητής των «κιτρινόμαυρος» ήταν τιμωρημένος.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Γιώργος Χωριανόπουλος «κάθισε» στο πόδι του Άκη Μάντζιου στον πάγκο του Άρη καθώς ο προπονητής των «κιτρινόμαυρος» ήταν τιμωρημένος.

Ο Μάντζιος παρακολούθησε το Αστέρας Τρίπολης-Άρης από την κερκίδα, και ο Γιώργος Χωριανόπουλος μετά το τέλος του ματς τόνισε ότι ο βαθμός της ισοπαλίας δεν ικανοποίησε τον «Θεό του πολέμου».

Ο Χωριανόπουλος είπε αρχικά στη Nova: «Ήρθαμε για τη νίκη, άρα δεν μας ικανοποιεί ο βαθμός της ισοπαλίας. Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε παρότι προηγηθήκαμε. Δεχθήκαμε ένα γκολ σε μια φάση που θα έπρεπε να κάνουμε το 0-2. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε.

Ένας βαθμός είναι ένας βαθμός, δεν απαξιώνουμε την προσπάθεια των παικτών, αλλά είχαμε στόχο τη νίκη και γι’ αυτό δεν μας ικανοποιεί η ισοπαλία».

Για τη δική του παρουσία ως πρώτος προπονητής σχολίασε: «Πάντα όλα τα παιχνίδια τα ζω έντονα είτε πίσω από τον κ. Μάντζιο, είτε μπροστά, θα ήθελα να συνοδευτεί με νίκη… Κρατάμε το βαθμό, είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε», κατέληξε ο Γιώργος Χωριανόπουλος.

Exit mobile version