ΑΡΗΣ

Χωρίς «ανάσα» ο Άρης: Από το ΟΑΚΑ… καρφί στο Ρύσιο για προπόνηση

Χωρίς... ανάσα. Από το ΟΑΚΑ και το ματς με την ΑΕΚ, στο Ρύσιο την Κυριακή (21/6) ο Άρης, ενόψει της ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας.

Χωρίς «ανάσα» ο Άρης: Από το ΟΑΚΑ... καρφί στο Ρύσιο για προπόνηση
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Οι συνεχόμενες και πολύ σημαντικές υποχρεώσεις που έχει ο Άρης, ειδικά στο Κύπελλο, δεν επιτρέπουν στον Μίχαελ Ένινγκ και τους συνεργάτες του να δώσουν ρεπό στους ποδοσφαιριστές.

Την Τετάρτη (24/6, 19:00 – COSMOTE SPORTS 2 HD) o Άρης δίνει των υπέρ… πάντων αγώνα με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της ρεβάνς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλ. Κωτάκης: Παλικ-ΑΡΗΣ, «πολεμιστής» και έτοιμος για… τελικό! (vid)

Έτσι σήμερα Κυριακή (21/6) οι παίκτες του Άρη βρέθηκαν από το… αεροδρόμιο στο προπονητήριο της ομάδας για να κάνουν το πρόγραμμά τους.

Φυσικά, εκτός έμειναν οι Φραν Βέλεθ και Ούγκο Σόουζα που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.

Εξάλλου μεγάλη ικανοποίηση υπήρχε στις τάξεις της ομάδας για την εμφάνιση στο ματς του ΟΑΚΑ, καθώς παρά την αναγκαστική 11άδα και τις τρεις αναγκαστικές αλλαγές, από ατυχία ο «Θεός του πολέμου» έχασε τους τρεις βαθμούς.

Μεταξύ των παικτών υπήρχαν χαμόγελα και παράλληλα πίστη ότι με ανάλογη και λίγο πιο προσεκτική εμφάνιση το απόγευμα της Τετάρτης, η μεγάλη πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου θα έρθει.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Από το αεροδρόμιο στο γήπεδο για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Η σημερινή προπόνηση έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Όσοι αγωνίστηκαν στον χθεσινό αγώνα με την Α.Ε.Κ. έκαναν αποθεραπεία και αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά (αγωνιστικά παιχνίδια σε μικρό χώρο).

Αύριο, Δευτέρα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Τετάρτης με την Α.Ε.Κ. στο Κλεάνθης Βικελίδης (24/06, 19:00), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας».

Exit mobile version