ΑΡΗΣ

Χωρίς Μαντσίνι, Ιντέγε ο Άρης στην Τρίπολη

Η αποστολή των Θεσσαλονικειών για το ματς με τον Αστέρα

Άρης
Συντάκτης: Κώστας Λάππας Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής (9/2, 15:00, NS1) με τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Μίχαελ Ένινγκ να μην αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα.

Εκτός αποστολής έμεινε τελικά ο Ντανιέλ Μαντσίνι, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον προσαγωγό και για μία ακόμα μέρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Φυσικά δεν υπολογίζεται ο εδώ και καιρό τραυματίας Μπράουν Ιντέγε, αλλά προφανώς οι δύο αυτές απουσίες δεν αλλάζουν τα πλάνα του Γερμανού τεχνικού για τη βασική ενδεκάδα.

Ο Άρης πάντως, γνωρίζει πως αν καταφέρει να φύγει με διπλό από την Αρκαδία, τότε θα έχει οριστικοποιήσει και τυπικά την συμμετοχή του στα πλέι-οφ.

Το μυαλό πάντως, όλων είναι περισσότερο στον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι την ερχόμενη Πέμπτη (13/2, 20:00), εκεί όπου οι «κιτρινόμαυροι» θα κληθούν να πάρουν την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Αναλυτικά η αποστολή: Cuesta, Ehmann, Rose, Fran Velez, Hugo Souza, Larsson, Diguiny, Bruno Gama, Matilla, Lucas Sasha, Abou Ba, Korhut, Martinez, Tonso, Sundgren, Durmishaj, Δεληζήσης, Φετφατζίδης.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version