ΑΡΗΣ

Δεληζήσης: Αποθέωση για την σπουδαία «έμπνευση» στο ΑΕΚ-Άρης, ακόμη και από αντιπάλους!

Αντικείμενου σχολιασμού στο διαδίκτυο από τους οπαδούς του Άρη και όχι μόνο η κίνηση που έκανε ο Δεληζήσης στο ντέρμπι ΑΕΚ-Άρης 0-2.

Δεληζήσης: Αποθέωση για την ψυχραιμία του, ακόμη και από αντίπαλους οπαδούς!
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Αντικείμενου σχολιασμού στο διαδίκτυο από τους οπαδούς του Άρη και όχι μόνο, έγινε η εξαιρετικά εύστροφη και ψύχραιμη κίνηση του Γιώργου Δεληζήση στο πρόσφατο ντέρμπι με την ΑΕΚ, στο οποίο η ομάδα του Άκη Μάντζιου επικράτησε με 2-0.

Σε μια φάση της αναμέτρησης, ο Γιώργος Δεληζήσης επιχείρησε μια επέμβαση στην περιοχή του Άρη και προκειμένου να αποφύγει να χρεωθεί με παράβαση πέναλτι έπεσε στο έδαφος έχοντας και τα δύο χέρια σφιχτά μαζεμένα στο κορμί του (φωτογραφία).

Έτσι πολύ σωστά ο Λετονές διαιτητής Αντρίς Τρεϊμάνις έδειξε το παιχνίδι να συνεχιστεί καθώς δεν υπήρχε κανένα ενδεχόμενο ο αμυντικός του Άρη να έχει υποπέσει σε πέναλτι.

Η κίνηση που έκανε ο Δεληζήσης ήταν απόρροια της εμπειρίας, της ψυχραιμίας και του απόλυτου ελέγχου του σώματός του.

Μάλιστα οι οπαδοί του Άρη αναγνώρισαν την εξαιρετική αυτή έμπνευση του αρχηγού της ομάδας, αποθεώνοντάς τον σε διάφορες σελίδες στα social media.

Ακόμη μεγαλύτερη σημασία έχει οτι τον 33χρονο στόπερ αναγνώρισαν οπαδοί και άλλων ομάδων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ανάρτηση που έκανε ένας οπαδός της ΑΕΚ, ο οποίος έβγαλε το καπέλο στην επέμβαση που έκανε ο Δεληζήσης.

Άρης: Δείτε παρακάτω μερικά από τα σχόλια

Exit mobile version