ΑΡΗΣ

FIFA 21: «Σαρώνει» στην ψηφοφορία ο Άρης, άφησε πολύ πίσω τον ΠΑΟΚ!

Το FIFplay δίνει τη δυνατότητα στους φίλους των video games και ειδικότερα του FIFA να ψηφίσουν τις ομάδες που επιθυμούν να δουν στον επόμενο τίτλο της σειράς. Σαρώνει ο Άρης καθώς προελαύνει πρώτος, έχοντας συγκεντρώσει τη «μερίδα του λέοντος» στις ψήφους. Στην ειδική πλατφόρμα έχει ανοίξει, ανάμεσα στις υποψήφιες ομάδες για την εισαγωγή τους στο...

FIFA 21: «Σαρώνει» στην ψηφοφορία ο Άρης, άφησε πολύ πίσω τον ΠΑΟΚ!
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Το FIFplay δίνει τη δυνατότητα στους φίλους των video games και ειδικότερα του FIFA να ψηφίσουν τις ομάδες που επιθυμούν να δουν στον επόμενο τίτλο της σειράς. Σαρώνει ο Άρης καθώς προελαύνει πρώτος, έχοντας συγκεντρώσει τη «μερίδα του λέοντος» στις ψήφους.

Στην ειδική πλατφόρμα έχει ανοίξει, ανάμεσα στις υποψήφιες ομάδες για την εισαγωγή τους στο FIFA 21 βρίσκεται και ο Άρης.

Από τις πρώτες μέρες «Θεός του πολέμου» βρισκόταν στην πρώτη θέση με το 39% των ψήφων και πλέον αγγίζει το 80%! Αναλυτικότερα ως το απόγευμα της Τετάρτης (18/3) ο Άρης είχε συγκεντρώσει το 8.297 ψήφους!

Οπως μπορείτε να δείτε ακόμη και η Γιουβέντους έχει συγκεντρώσει μόλις 7% των ψήφων, ενώ στην 3η θέση βρίσκεται ο ΠΑΟΚ με το 3% και 35ο ψηφοφόρους.

Να αναφέρουμε ότι η κατασκευάστρια εταιρεία του FIFA, η EA λαμβάνει σοβαρά κάθε χρόνο την συγκεκριμένη ψηφοφορία, και τις προτιμήσεις του κόσμου.

Μπορείτε να ψηφίσετε τον Άρη για να αυξηθούν οι πιθανότητες να βρεθεί στον νέο τίτλο της σειράς, στο FIFA 21 που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο ΚΛΙΚΑΡΟΝΤΑΣ ΕΔΩ

Exit mobile version