ΑΡΗΣ

Ψηφίδης: Την Πέμπτη (6/8) η κηδεία του, συλλυπητήριες ανακοινώσεις από ΠΑΕ, ΚΑΕ και Super-3

Την Πέμπτη (6/8) θα κηδευτεί ο πρώην πρόεδρος του ΑΣ Άρης, Γιάννης Ψηφίδης, ενώ ΠΑΕ, ΚΑΕ και Super-3 εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις.

Γ. Ψηφίδης: Την Πέμπτη (6/8) η κηδεία του, συλλυπητήριες ανακοινώσεις από ΠΑΕ, ΚΑΕ και Super-3
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο πρώην πρόεδρος του ΑΣ Άρης Γιάννης Ψηφίδης πέθανε σε ηλικία 75 ετών, με τον Ερασιτέχνη να γνωστοποιεί οτι η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (6/8) στις 17:45, στα Κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου στη Θέρμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος στον Άρη: «Έφυγε» ο Γιάννης Ψηφίδης

Παράλληλα σε ένδειξη πένθους για το θάνατο του πρώην προέδρου του Ερασιτέχνη, τα γραφεία του Α.Σ. στην οδό Αλκμήνης, θα παραμείνουν κλειστά, την ίδια ημέρα.

Εξάλλου, συλλυπητήριες ανακοινώσεις έβγαλαν ΠΑΕ και ΚΑΕ Άρης, αλλά και ο σύνδεσμος οπαδών Super-3.

«Η οικογένεια του ΑΡΗ από σήμερα έγινε φτωχότερη, καθώς έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Ψηφίδης σε ηλικία 75 ετών, προδομένος από την καρδιά του.

Ο Γιάννης Ψηφίδης είχε διατελέσει –μεταξύ άλλων- πρόεδρος στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ από τον Δεκέμβριο του 2012 έως τον Απρίλιο του 2013, καθώς και Διευθύνων Σύμβουλος το 2014.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την απώλειά του και εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…

Κύριε Γιάννη, καλό ταξίδι…», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Από την πλευρά της η ΚΑΕ Άρης σημειώνει: «Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την πολύ μεγάλη απώλεια του πρώην προέδρου του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Γιάννη Ψηφίδη.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Αρειανού παράγοντα, που προσέφερε στον σύλλογο από διάφορες θέσεις.

Μακάρι η αγάπη του για τον ΑΡΗ να αποτελέσει οδηγό για τις επόμενες γενιές. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».

Παρακάτω η ανάρτηση του Super-3

Exit mobile version