ΑΡΗΣ

Γουέστ Χαμ για Σαντέ Σίλβα: «Βασικός στον Άρη, έδωσε την πάσα για το κερδισμένο πέναλτι»

Η Γουέστ Χαμ παραθέτει στην επίσημη ιστοσελίδα της, ανάλυση με την απόδοση του Πορτογάλου εξτρέμ, Σαντέ Σίλβα, για το παιχνίδι του Αρη με τον Παναιτωλικό.

Γουέστ Χαμ για Σαντέ Σίλβα: «Βασικός στον Άρη, έδωσε την πάσα για το κερδισμένο πέναλτι»
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Όπως το έχει καθιερώσει, έτσι κι αυτή την εβδομάδα η Γουέστ Χαμ παραθέτει στην επίσημη ιστοσελίδα της, ανάλυση με την απόδοση του Σαντέ Σίλβα με τον Άρη.

Οι Άγγλοι τονίζουν ότι ο Σαντέ Σίλβα αγωνίστηκε για πρώτο φορά βασικός με τον «Θεό του πολέμου» όντας εκείνος που έδωσε την ασίστ στον Δημήτρη Μάνο ο οποίος κέρδισε το πέναλτι για τη νικη με 1-0 επί του Παναιτωλικού.

Φυσικά γίνεται αναφορά και στο ότι η ομάδα του Άκη Μάντζιου είναι πρώτη στη βαθμολογία.

Παρακάτω όσα αναφέρει η Γουέστ Χαμ για τον Πορτογάλο εξτρέμ, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στον Άρη:

Μετά από ένα εντυπωσιακό ντεμπούτο ερχόμενος από τον πάγκο πριν από το διάλειμμα για τις Εθνικές Ομάδες, ο 23χρονος επιθετικός Σαντέ Σίλβα έπαιξε το πρώτο του παιχνίδι ως βασικός με τη φανέλα του Άρης Θεσσαλονίκης, ο οποίος διατήρησε το εντυπωσιακό σερί φορμαρίσματος, κερδίζοντας και τον Παναιτωλικό με 1-0 το απόγευμα της Κυριακής.

Εγκατεστημένος στην αριστερή πτέρυγα, ο Σίλβα από πολύ νωρίς είχε τρεξίματα και έδωσε την πάσα στον Δημήτρη Μάνο, που ανατράπηκε μέσα στην περιοχή μετά από ένα τέταρτο της ώρας. Ο Μπρούνο Γκάμα ανέλαβε την εκτέλεση από τη βούλα αξιοποιώντας δεόντως την ευκαιρία.

Οι φιλοξενούμενοι – και ειδικότερα ο Μάνος – είχαν πολλές ευκαιρίες να αυξήσουν το προβάδισμά τους, αλλά “υποχρεώθηκαν” να πάρουν τη νίκη με 1-0 στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

Αυτή η νίκη σημαίνει ότι ο Άρης συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα της Super League αυτή τη σεζόν, όντας ισόβαθμος με τον Ολυμπιακό, έπειτα από έξι νίκες σε επτά αγώνες».

Exit mobile version