ΑΡΗΣ

Υπόθεση Ντουρμισάι: Την παραμικρή ενημέρωση, ΕΠΟ και Άρης!

Το έγγραφο του CAS για την εκδίκαση στην υπόθεση Ντουρμισάι περιμένουν στην ΕΠΟ, δηλώνοντας άγνοια για τα σενάρια περί αρνητικής απόφασης!

Άρης: Mέχρι τις 16/7 η οριστική απόφαση την υπόθεση του Ντουρμισάι! Η διπλή ανάγνωση της νέας παράτασης. 
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Υπόθεση Ντουρμισάι: Το έγγραφο του CAS περιμένουν στην ΕΠΟ, δηλώνοντας άγνοια για τα σενάρια περί αρνητικής απόφασης! Καμία ενημέρωση και στην ΠΑΕ Άρης.

Υπόθεση Ντουρμισάι:: Ούτε η ΠΑΕ Άρης, ούτε η ΕΠΟ έχουν λάβει κάποιο επίσημο έγγραφο από το CAS που να επιβεβαιώνει τις φήμες για αρνητική απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου.

Νομικοί κύκλοι της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, δηλώνουν πλήρη άγνοια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportime, και όπως τονίζουν, περιμένουν κάποιο επίσημο έγγραφο για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Μια υπόθεση που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί, αν η ΕΠΟ ενημέρωνε άμεσα τους «κιτρινόμαυρους».

Σε περίπτωση που δεν δικαιωθούν Άρης και ΕΠΟ, η ομοσπονδία θα καταβάλει το ποσό των 470 χιλιάδων ευρώ για την έκδοση του δελτίου του ποδοσφαιριστή και οι Θεσσαλονικείς θα πρέπει να πληρώσουν παλιές οφειλές και παράλληλα δεν θα μπορέσουν να κάνουν μεταγραφές – πωλήσεις στις δύο προσεχείς μεταγραφικές περιόδους.

Σημαντικές διαφοροποιήσεις στο ρόστερ, αν το CAS βγάλει αρνητική απόφαση, δεν θα προκύψουν, αφού η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών δεσμεύεται με συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν.

Τα μοναδικά ερωτηματικά είναι οι δύο δανεικοί, Ιωάννου (ΑΠΟΕΛ) και Σίλβα (Γουέστ Χαμ).

Θέμα να μην εξασφαλίσει η ΠΑΕ πιστοποιητικό συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργάνωσεις δεν τίθεται. Εφόσον οι Θεσσαλονικείς πάρουν το ένα από τα τέσσερα «εισιτήρια» θα παίξουν κανονικά στην Ευρώπη.

Exit mobile version