ΑΡΗΣ

Καγιούλης για Κάτσε: «Λύνεται η συνεργασία με Άρη, άριστη συνεργασία με Καρυπίδη»

Δεν πρόκειται να συνεχιστεί η συνεργασία της ΠΑΕ Άρης με τον Έργκυς Κάτσε, όπως πιστοποίησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο εκπρόσωπος του Αλβανού μέσου Νίκος Καγιούλης. Ο Νίκος Καγιούλης τόνισε ότι είχε μια άριστη συνεργασία με την ΠΑΕ Άρης και τον Θόδωρο Καρυπίδη κι εξήγησε ότι ο Κάτσε πίεσε να γυρίσει νωρίτερα από ότι έπρεπε...
Καγιούλης για Κάτσε: «Λύνεται η συνεργασία με Άρη, άριστη συνεργασία με Καρυπίδη»

Δεν πρόκειται να συνεχιστεί η συνεργασία της ΠΑΕ Άρης με τον Έργκυς Κάτσε, όπως πιστοποίησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο εκπρόσωπος του Αλβανού μέσου Νίκος Καγιούλης.

Ο Νίκος Καγιούλης τόνισε ότι είχε μια άριστη συνεργασία με την ΠΑΕ Άρης και τον Θόδωρο Καρυπίδη κι εξήγησε ότι ο Κάτσε πίεσε να γυρίσει νωρίτερα από ότι έπρεπε μετά τον τραυματισμό του, γεγονός που αποδείχθηκε λάθος.

Επίσης συμπλήρωσε ότι ο πελάτης του είναι στενοχωρημένος που δεν μπόρεσε να βοηθήσει τον «Θεό του πολέμου»

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για το διαφαινόμενο «διαζύγιο» Άρη-Κάτσε:

Ισχύει αυτό που έχει γραφτεί, έχει γίνει μία συνάντηση με τον κ. Καρυπίδη, έχουμε άριστη συνεργασία και σχέση και αυτήν την εβδομάδα θα λήξει κοινή συναίνεση το διαζύγιο.

Είναι αυτό που θέλουμε και οι δύο πλευρές, ο ποδοσφαιριστής για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και η ομάδα για να κάνει τις επόμενες κινήσεις.

Έγινε μία προσπάθεια και από τις δύο πλευρές, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα θέλαμε, ήταν οι συγκυρίες έτσι. Ο κορονοϊός, οι δύο τραυματισμοί, το ότι βιάστηκε να επανέλθει για να βοηθήσει την ομάδα.

Για το ότι πίεσε τον εαυτό του για να παίξει:

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που δίνει το 100%, αυτό έκανε και στον Άρη, πίεσε τον εαυτό του να επιστρέψει πιο γρήγορα και αυτό τελικά αποδείχθηκε λάθος, δεν έπρεπε να βιαστεί.

Για το αν πιστεύει ότι ο Άρης θα κάνει μεταγραφές:

Από όσο ξέρω τον Καρυπίδη είμαι σίγουρος ότι θα διευθετήσει όλα τα θέματα για να μπορεί η ομάδα να κάνει μεταγραφές.

Για το πότε περιμένουμε την λύση της συνεργασίας:

Μέσα στην εβδομάδα -εάν έχει χρόνο και ο κ.Καρυπίδης- θα κάνουμε ένα τελευταίο ραντεβού για να υπάρξει η λύση της συνεργασίας.

Για την γεύση που αφήνει στον Κάτσε η φετινή χρονιά:

Τον στεναχώρησε ότι δεν μπόρεσε να βοηθήσει τον Άρη λόγω των συγκυριών που ήρθαν. Μένει αυτή η πικρία αλλά θα το ξεπεράσει όπως ξεπέρασε και άλλα πράγματα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καγιούλης για Κάτσε: «Λύνεται η συνεργασία με Άρη, άριστη συνεργασία με Καρυπίδη»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.