ΑΡΗΣ

Καρυπίδης: Συναντήθηκε με Κλάτενμπεργκ – Τα παράπονα που έκανε και τι ζήτησε

Ο Θόδωρος Καρυπίδης είχε συνάντηση με τον Μάρκ Κλάτενμπεργκ στην οποία και ζήτησε τον ορισμό ξένων διαιτητών στους αγώνες των πλέι οφ.

Άρης: Ο Καρυπίδης βλέποντας την ομάδα να ρολάρει και να δημιουργεί προσδοκίες δεν θα έλεγε «όχι» στην απόκτηση βασικού τερματοφύλακα!
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η ΠΑΕ Άρης είχε παράπονα από τη διαιτησία του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, και κυρίως για το πέναλτι από το οποίο ο δικέφαλος ισοφάρισε 2-2 στο φινάλε.

Έτσι σήμερα Δευτέρα (8/3) ο Θόδωρος Καρυπίδης ζήτησε και είχε συνάντηση με τον Μάρκ Κλάτενμπεργκ προκειμένου να του εκφράσει τα παράπονα αυτά, αλλά και γενικότερα τις θέσεις της ΠΑΕ Άρης γύρω από τη διαιτησία.

Ο Καρυπίδης διαμαρτυρήθηκε για το πέναλτι που καταλόγισε ο Πολωνός Σίμον Μαρτσίνιακ, το οποίο στοίχισε στους «κίτρινους» μιας μεγάλη νίκη στην Τούμπα.

Επίσης εξήγησε στον Κλάτενμπεργκ ότι γενικότερα οι «κίτρινοι» αντιμετωπίζονται αρκετές φορές με άδικο τρόπο από τους διαιτητές και κυρίως τους Έλληνες.

Επίσης ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης ζήτησε ξένους διαιτητές σε όλα τα ματς των πλέι οφ, αλλά και να γίνεται καλύτερη αξιολόγηση και επιλογή των ξένων που θα έρχονται να σφυρίζουν στην Ελλάδα.

Παράλληλα ο Θόδωρος Καρυπίδης εξήγησε στον πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας ότι ο Άρης θέλει το 50-50 και τίποτε περισσότερο ούτε φυσικά και λιγότερο.

Θυμίζουμε οτι στις αρχές του πρωταθλήματος ο Άρης είχε στηρίξει ανοιχτά τον Κλάτενμπεργκ, ακόμη και μετά από ένα ματς στο Περιστέρι στο οποίο είχε θεωρήσει ότι είχε αδικηθεί.

Στην πορεία όμως η στάση των «κίτρινων» άλλαξε, με αποκορύφωμα την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οπαδός σε Καρυπίδη: «Πώς σου ξέφυγε ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ;»

Αλ. Κωτάκης: Άρης: Επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του, του στέρησαν έναν θρίαμβο

Exit mobile version