ΑΡΗΣ

Καρυπίδης: «Τα εμπόδια μας πείσμωσαν, το όραμα μας καθοδηγεί» (pic)

Το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Άρη έστειλε ο Θόδωρος Καρυπίδης από το Βέρμιο όπου βρίσκεται με την αποστολή της ομάδας

Καρυπίδης: «Τα εμπόδια μας πείσμωσαν, το όραμα μας καθοδηγεί» (pic)
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Άρη έστειλε ο Θόδωρος Καρυπίδης από το Βέρμιο όπου βρίσκεται με την αποστολή της ομάδας που πραγματοποιεί την προετοιμασία της.

Ο κ. Καρυπίδης αφού τα είπε με τους παίκτες και τους Χαριστέα – Ένινγκ, παρακολούθησε την πρωινή προπόνηση την Πέμπτη (20/8) λίγες ώρες πριν το αποψινό (18:00) φιλικό με την Αγία Μαρίνα Βέροιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρης: Έρχεται άμεσα ο Λόπεθ!

Έτσι λοιπόν ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram: «Οι δυσκολίες μας δυνάμωσαν, τα εμπόδια μας πείσμωσαν, το όραμα είναι αυτό που μας καθοδηγεί. Ξεκινάμε. Με πολλή δουλειά και με τη δύναμη του κόσμου, όλοι μαζί, ενωμένοι για τον κοινό μας στόχο. Την κορυφή», ήταν όσα έγραψε ο Καρυπίδης, δημοσιεύοντας και μια φωτογραφία από τη χθεσινή (19/8).

Μάλιστα να αναφέρουμε οτι ο μεγαλομέτοχος των «κίτρινων» γνωστός για την αγάπη του για το ποδόσφαιρο «έπιασε» μπάλα δημοσιεύοντας και τη σχετική φωτογραφία.

Δείτε παρακάτω

Exit mobile version