Η ΚΕΠ με ανακοίνωσή της απονέμει εύσημα στην ΠΑΕ Άρης για τους χειρισμούς στο θέμα της οφειλής της παλιάς εταιρείας προς τον Νίκο Τσουμάνη.

Η ΚΕΠ με ανακοίνωσή της απονέμει εύσημα στην ΠΑΕ Άρης για τους χειρισμούς στο θέμα του Τσουμάνη.

Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει την ΠΑΕ Άρης και τον Θόδωρο Καρυπίδη για τη ρύθμιση της οφειλής της παλιάς εταιρείας προς τον Νίκο Τσουμάνη, εξέδωσε η Κίνηση Ελεύθερων Ποδοσφαιριστών.

Παράλληλα η ΚΕΠ εκφράζει την απορία της πως κάποιες ΠΑΕ όπως ο Άρης και τα Τρίκαλα (όπως αναφέρουν ως παράδειγμα) καταδικάζονται για τα παλιά χρέη εν αντιθέσει με άλλες ΠΑΕ οι οποίες «…περιέργως τυγχάνουν ευνοϊκής αντιμετώπισης.

Μάλιστα την ανακοίνωση υπογράφουν ο πρόεδρος της Ένωσης ο πρόεδρος Χρήστος Μπούρμπος και ο Γραμματέας Ευθύμης Κουλουχέρης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κίνησης Ελεύθερων Ποδοσφαιριστών:

«Η ΚΕΠ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει οτι μετά την εξώδικη δήλωση της οικογένειας ΤΣΟΥΜΑΝΗ προς την ΠΑΕ ΑΡΗΣ ,ο ιδιοκτήτης της κ. Θεόδωρος ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ανταποκρίθηκε άμεσα κι αποδεικνύοντας την ανθρωπιά και την ευαισθητοποίηση του, επικοινώνησε με τον νομικό σύμβουλο μας και πληρεξούσιο δικηγόρο της οικογένειας Γιώργο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ και του υποσχέθηκε τακτοποίηση της οφειλής εντός των επόμενων ημερών.

Στην συνομιλία τους επαναλήφθηκε η πάγια θέση της ΚΕΠ περί ευθύνης των προηγούμενων διοικήσεων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ κι όχι φυσικά του κ.ΚΑΡΥΠΙΔΗ,ο οποίος, όπως όλοι οι νέοι ιδιοκτήτες των ΠΑΕ, επιβαρύνονται άδικα με οφειλές που ούτε δημιούργησαν οι ίδιοι, ούτε καν γνώριζαν.

Αποτελεί άνιση μεταχείριση, τόσο για τους ποδοσφαιριστές που άλλοι δικαιώνονται,κι άλλοι κρίνονται… ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΙ, όσο και για τις λίγες ΠΑΕ(ΑΡΗΣ, ΤΡΙΚΑΛΑ κλπ) που καταδικάζονται για τα παλιά χρέη σε αντίθεση με άλλες ΠΑΕ(ΑΕΚ,ΟΦΗ,ΙΩΝΙΚΟΣ κλπ) που περιέργως τυγχάνουν ευνοϊκής αντιμετώπισης.

Σε κάθε περίπτωση συμφωνήσαμε με τον κ.ΚΑΡΥΠΙΔΗ ,ΟΤΙ Η ΛΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ, έτσι ώστε και οι πραγματικά δικαιούχοι ποδοσφαιριστες να μην χάσουν τα δεδουλευμενα τους, και οι διαδοχες ΠΑΕ με τους νέους ιδιοκτήτες τους να μην υποστούν οικονομική και αγωνιστική εξόντωση.

Τέλος μέσω της ΚΕΠ η οικογένεια ΤΣΟΥΜΑΝΗ εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον κ.ΚΑΡΥΠΙΔΗ για την προσωπική ανάληψη του χρέους της ΠΑΕ προς τον αείμνηστο Νίκο.

Αθήνα 18.11.2021
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ   Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ        ΘΕΜΗΣ
ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ ΚΟΥΛΟΥΧΕΡΗΣ»

Διαβάστε επίσης:

Διαμάχη με αφορμή τα οφειλόμενα στον αδικοχαμένο Τσουμάνη – Τι ανάρτησε ο Λάμπρος Σκόρδας