Συνέντευξη στην «Αθλητική Κυριακή», έδωσε ο Γιώργος Κολτσίδας, μιλώντας για τη φετινή πορεία του Άρη και τα όσα έχει πετύχει. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που πλέον είναι γενικός αρχηγός των «κίτρινων» τόνισε αρχικά: «Θέλαμε με την επιστροφή μας να δείξουμε ότι έχουμε στόχους. Κάναμε μεταγραφές, ξεκινήσαμε καλά, όμως στην συνέχεια αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα. Μας πλήγωσε ο...

Συνέντευξη στην «Αθλητική Κυριακή», έδωσε ο Γιώργος Κολτσίδας, μιλώντας για τη φετινή πορεία του Άρη και τα όσα έχει πετύχει.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που πλέον είναι γενικός αρχηγός των «κίτρινων» τόνισε αρχικά:

«Θέλαμε με την επιστροφή μας να δείξουμε ότι έχουμε στόχους. Κάναμε μεταγραφές, ξεκινήσαμε καλά, όμως στην συνέχεια αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα. Μας πλήγωσε ο αποκλεισμός από το Κύπελλο Ελλάδος. Μας στεναχώρησε όλους, ταυτόχρονα όμως μας πείσμωσε.

Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και στόχος του πάντα είναι να είναι πρωταγωνιστής, να έχει τις επιτυχίες που δικαιούται να έχει. Οπότε δεν μπορεί κάποιος να λέει ότι έχει άγχος στον Άρη, πάντα υπάρχει άγχος. Αν δεν μπορεί να ανταποκριθεί κάποιος τότε δεν θα είναι στην ομάδα».

Ο 48χρονος μίλησε για το περασμένο καλοκαίρι που η ομάδα άρχισε να φτιάχνεται από την αρχή, τονίζοντας πως πρέπει σίγουρα να δοθεί χρόνος.

«Η ομάδα είναι καινούργια και χρειάζεται χρόνο. Το καλό είναι ότι ανταποκρίθηκαν άμεσα αρκετοί ποδοσφαιριστές. Τα αποτελέσματα, κάποιες φορές θα έρθουν και κάποιες άλλες όχι.

Οι παίκτες μας έχουν χαρακτήρα και παίρνουν αυτό που τους αξίζει, την αναγνώριση από τον κόσμο. Επιστρέψαμε και θέλουμε να δείξουμε ότι πραγματικά ο Άρης είναι μια ομάδα που διεκδικεί και θα διεκδικήσει».

Για το αν θα φτάσει ο Άρης να διεκδικεί τίτλο:

«Είναι το όνειρό μας. Θέλω να ζήσω αυτά που δεν έζησα ως παίκτης. Στα χρόνια που έπαιζα εγώ δεν μπόρεσα δώσω στον κόσμο μας αυτή την χαρά. Ελπίζω στα επόμενα χρόνια να δώσουμε στον κόσμο του Άρη αυτό που του έχει λείψει».

Για τον Θεόδωρο Καρυπίδη:

«Πρέπει να σεβόμαστε και να αναγνωρίζουμε την αξία και την προσφορά κάποιων ανθρώπων. Ο κ. Καρυπίδης ήρθε στην ομάδα όταν αυτή ήταν στη Γ’ Εθνική, άντεξε στις δύσκολες και άσχημες χρονιές και του αξίζουν συγχαρητήρια.

Ο κόσμος του Άρη αναγνωρίζει τους ανθρώπους που είναι κοντά στην ομάδα και πρέπει να υποστηριχθεί αυτή η προσπάθεια».