ΑΡΗΣ

Μάνος: «Μεγάλο κλαμπ ο Άρης, προτιμώ τα Γιάννενα στην επόμενη φάση»

Ο Δημήτρης Μάνος μίλησε για τη νίκη-πρόκριση του Άρη επί του Αστέρα Τρίπολης με 2-0, με τον ίδιο να σκοράρει το πρώτο τέρμα της ομάδας του στο 45'. 

Μάνος: «Μεγάλο κλαμπ ο Άρης, προτιμώ τα Γιάννενα στην επόμενη φάση»
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Δημήτρης Μάνος μίλησε για τη νίκη-πρόκριση του Άρη επί του Αστέρα Τρίπολης με 2-0, με τον ίδιο να σκοράρει το πρώτο τέρμα της ομάδας του στο 45′. 

Ο Μάνος τόνισε ότι ο Άρης ήθελε πολύ την πρόκριση, καθώς η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας αποτελεί στόχο των «κιτρινόμαυρων».

Επίσης σε σχετική ερώτηση για το αν προτιμά αντίπαλο στους «8» του Κυπέλλου, ο Έλληνας επιθετικός έδειξε προτίμηση στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάνος στην κάμερα της Cosmote TV:

«Το θέλαμε πάρα πολύ σίγουρα το κύπελλο είναι στόχος. Ήρθαμε αποφασισμένοι και προσαρμοσμένοι πάνω στο παιχνίδι. Είχαμε στο μυαλό μας ότι είναι 0-0 και έπρεπε να κρατήσουμε πίσω το μηδέν ώστε να βρούμε ένα γκολ».

Για την ήττα στο πρωτάθλημα: «Δεχτήκαμε μια ήττα από μια καλή ομάδα αλλά ο Άρης είναι μεγάλο κλαμπ και θα πρέπει να το δείχνει. Πρέπει να κοιτάμε ήδη το επόμενο παιχνίδι».

Για το δύσκολο πρόγραμμα και ποια ομάδα θα ήθελε για αντίπαλο:

«Δεν θα ήθελα να πω αντίπαλο, ίσως τα Γιάννενα για να κρατήσουμε και δυνάμεις. Όποιον αντίπαλο και να έχουμε θα δώσουμε τα πάντα για να φτάσουμε στα τελικά», κατέληξε ο Μάνος.

Exit mobile version