ΑΡΗΣ

Μαντσίνι: Επιμένουν οι Γάλλοι για Άρη

Καθημερινά είναι πλέον τα δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου που «συνδέουν»  το μέλλον του Ντάνιελ Μαντσίνι με τον Άρη. Συγκεκριμένα ένα νέο δημοσίευμα της ιστοσελίδας «www.girondins33.com» σημειώνει ότι οι άνθρωποι των «κίτρινων» ασκούν πιέσεις στη Μπορντό προκειμένου η μεταγραφή του 22χρονου μεσοεπιθετικού να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Αυτό είναι κάτι το οποίο ισχύει, καθώς...

Μαντσίνι: Επιμένουν οι Γάλλοι για Άρη
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Καθημερινά είναι πλέον τα δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου που «συνδέουν»  το μέλλον του Ντάνιελ Μαντσίνι με τον Άρη. Συγκεκριμένα ένα νέο δημοσίευμα της ιστοσελίδας «www.girondins33.com» σημειώνει ότι οι άνθρωποι των «κίτρινων» ασκούν πιέσεις στη Μπορντό προκειμένου η μεταγραφή του 22χρονου μεσοεπιθετικού να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Αυτό είναι κάτι το οποίο ισχύει, καθώς ο Άρης αναζητά δεξιό εξτρέμ και ο Μαντσίνι είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής που μπορεί να δώσει αξιόπιστες λύσεις στην πλευρά αυτή.

Εκείνο που πάντως δεν ισχύει, είναι τα ποσά που αναφέρουν οι Γάλλοι που επιμένουν σε νούμερα της τάξης του ενός και των δύο εκατομμυρίων ευρώ.

Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη θέλει τον Μαντσίνι, γνωρίζοντας ότι πρόκειται για μία δύσκολη περίπτωση. Κι αυτό καθώς από τη μία υπάρχει το διοικητική θέμα με την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στους «γιρονδίνους» (ανέλαβαν αμερικανοί επιχειρηματίες), που έχει «παγώσει» κάπως τις εξελίξεις στον γαλλικό σύλλογο.

Από την άλλη για τον Αργεντινό εξτρέμ με ιταλικό διαβατήριο υπάρχει ενδιαφέρον από Αγγλία (ομάδα από την Championship), αλλά και από μερικές γαλλικές της Β’ κατηγορίας.

Πάντως ο χρόνος πιέζει τη Μπορντό καθώς καλείται να ελαφρύνει το ρόστερ της και τον προϋπολογισμό της, έπειτα από σχετική εντολή την οποία έλαβε από την αρμόδια επιτροπή ελέγχου του γαλλικού πρωταθλήματος.

Εξάλλου στη λίστα του Άρη για τη θέση του εξτρέμ παραμένουν τόσο ο Ματέο Γκαρσία όσο και ο Γιάννης Φετφατζίδης, με τους «κίτρινους» να χειρίζονται λεπτά τις τρεις αυτές υποθέσεις.

Exit mobile version