ΑΡΗΣ

Μαντσίνι: Παντρεύτηκε την εντυπωσιακή σύντροφό του (pics)

Την σύντροφο της ζωής του, την όμορφη Ναταλί, παντρεύτηκε ο Ντάνιελ Μαντσίνι στην Κόρδοβα όπου περνάει τις ημέρες των διακοπών του. Αν και μόλις 24 ετών ο ο Ντάνιελ Μαντσίνι αποφάσισε να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του Ναταλί. Ο γάμος έγινε στην Αργεντινή στην Κόρδοβα, περιοχή όπου έχει γεννηθεί ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής (για την...

Την σύντροφο της ζωής του, την όμορφη Ναταλί, παντρεύτηκε ο Ντάνιελ Μαντσίνι στην Κόρδοβα όπου περνάει τις ημέρες των διακοπών του.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Την σύντροφο της ζωής του, την όμορφη Ναταλί, παντρεύτηκε ο Ντάνιελ Μαντσίνι στην Κόρδοβα όπου περνάει τις ημέρες των διακοπών του.

Αν και μόλις 24 ετών ο ο Ντάνιελ Μαντσίνι αποφάσισε να παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του Ναταλί. Ο γάμος έγινε στην Αργεντινή στην Κόρδοβα, περιοχή όπου έχει γεννηθεί ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής (για την ακρίβεια στο μέρος Τρανζίτο).

Τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφός του ανέβασαν σχετικές φωτογραφίες από το χαρμόσυνο γεγονός, δεχόμενοι αρκετές ευχές και από οπαδούς του Άρη. Φυσικά τις δικές της ευχές έστειλε και η ΠΑΕ Άρης.

Η όμορφη Ναταλί φαίνεται οτι αγαπάει πολύ την Ελλάδα, έχοντας ανεβάσει παλαιότερα φωτογραφίες και από διάφορα μέρη της χώρας μας.

Γενικότερα τις τελευταίες ημέρες στον Άρη έχουμε όμορφα οικογενειακά γεγονότα καθώς ο Γιώργος Δεληζήσης έγινε νονός, ενώ ο Δημήτρης Μάνος βάφτισε τον γιο του σε «κίτρινο» φόντο.

 Δείτε παρακάτω φωτογραφίες

Exit mobile version