ΑΡΗΣ

Μάντζιος: «Ματς χωρίς ευκαιρίες μέχρι το πέναλτι του ΠΑΟΚ» (vid)

Ματς χωρίς ευκαιρίες μέχρι το πέναλτι που κέρδισε ο δικέφαλος, χαρακτήρισε την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Άρης στις δηλώσεις του ο Άκης Μάντζιος. Παράλληλα ο Άκης Μάντζιος, έδωσε σύνθημα ώστε o Άρης συγκεντρωθεί στη συνέχεια στο επόμενο ντέρμπι, αυτό με τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη (12/5, 19:30) Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova: «Ήταν ένα...

Ματς χωρίς ευκαιρίες μέχρι το πέναλτι που κέρδισε ο δικέφαλος, χαρακτήρισε την αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Άρης στις δηλώσεις του ο Άκης Μάντζιος.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ματς χωρίς ευκαιρίες μέχρι το πέναλτι που κέρδισε ο δικέφαλος, χαρακτήρισε την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Άρης στις δηλώσεις του ο Άκης Μάντζιος.

Παράλληλα ο Άκης Μάντζιος, έδωσε σύνθημα ώστε o Άρης συγκεντρωθεί στη συνέχεια στο επόμενο ντέρμπι, αυτό με τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη (12/5, 19:30)

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Ήταν ένα παιχνίδι χωρίς πάρα πολλές ευκαιρίες μέχρι το πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ. Μετά άνοιξαν οι γραμμές προσπαθήσαμε με τις αλλαγές αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι από παιχνίδι. Πρέπει να ετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό», κατέληξε ο Μάντζιος.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις που έκανε ο τεχνικός του Άρη

Exit mobile version