ΑΡΗΣ

Mάντζιος: «Συγχαρητήρια για την κορυφή, πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι» (vid)

Ο Άρης το Σάββατο στους «Ζωσιμάδες», μπορεί να καρδιοχτύπησε στο τέλος, όμως πήρε μια πολύτιμη νίκη με τέρμα του Μπρούνο Γκάμα, με 1-0. Έτσι παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος. Ο Άκης Μάντζιος ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένος από το γεγονός αυτό. Ο Μάντζιος εξέφρασε την ικανοποίηση του προς τους παίκτες του, στην σημερινή του ομιλία στην προπόνηση...

Μάντζιος: «Ο Άρης διαθέτει πολύ ποιοτικό ρόστερ και καλά αποδυτήρια»
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Άρης το Σάββατο στους «Ζωσιμάδες», μπορεί να καρδιοχτύπησε στο τέλος, όμως πήρε μια πολύτιμη νίκη με τέρμα του Μπρούνο Γκάμα, με 1-0. Έτσι παρέμεινε στην κορυφή του πρωταθλήματος. Ο Άκης Μάντζιος ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένος από το γεγονός αυτό.

Ο Μάντζιος εξέφρασε την ικανοποίηση του προς τους παίκτες του, στην σημερινή του ομιλία στην προπόνηση του Άρη. Παράλληλα όμως του συνέστησε να παραμείνουν προσγειωμένοι ενόψει της συνέχειας.

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Συγχαρητήρια γι τη νίκη . Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε και περισσότερα γκολ αλλά στο δεύτερο είχαμε προβλήματα που πρέπει να διορθώσουμε. Είμαστε όλοι χαρούμενοι που η ομάδα βρίσκεται ψηλά αλλά θέλω να μην χάσουμε τον προσανατολισμό μας. Είναι ακόμη στην αρχή το πρωτάθλημα.

Αν θέλουμε να μείνουμε ψηλά πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά γιατί πρέπει να βελτιωθούμε σε αρκετά πράγματα. Από σήμερα σκεφτόμαστε τη Λάρισα . Θα είναι πιο δύσκολο το παιχνίδι με τη Λάρισα από αυτό με τον Απόλλωνα . Μας περιμένει δύσκολη μάχη και πρέπει να ετοιμαστούμε . Θα πούμε περισσότερα μέσα στη βδομάδα».

Exit mobile version