ΑΡΗΣ

Μάντζιος: «Βρήκαμε τα γκολ που θέλαμε, τίποτε δεν έχει κριθεί» (vid)

Ικανοποιημένος ο Άκης Μάντζιος από το 3-1 με το οποίο ο Άρης νίκησε τον ΟΦΗ για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ικανοποιημένος ο Άκης Μάντζιος από το 3-1 με το οποίο ο Άρης νίκησε τον ΟΦΗ για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο Άκης Μάντζιος μετά το Άρης – ΟΦΗ 3-1, τόνισε πως η ομάδα του πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε καθώς βρήκε τα γκολ που έψαχνε, σκοράροντας τρεις φορές.

Παράλληλα ο Έλληνας τεχνικός μιλώντας για τις λίγες αλλαγές που έκανε σε σχέση με την 11άδα της Τούμπας εξήγησε γιατί δεν είχε περιθώρια να βάλει πολλά νέα πρόσωπα.

Αρχικά ο Μάντζιος μιλώντας στα κανάλια COSMOTE, είπε: «Βρήκαμε τα γκολ που θέλαμε, είχαμε βέβαια κι άλλες ευκαιρίες από τις οποίες θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι. Σε μια κρύα φάση δεχτήκαμε γκολ, σε ένα διάστημα που δεν μας απειλούσε ο αντίπαλος», είπε και συμπλήρωσε, όταν ρωτήθηκε για το αν το 3-1 προεξοφλεί και την πρόκριση της ομάδας. «Ο ΟΦΗ είναι πολύ καλή ομάδα, θέλει ιδιαίτερη προσοχή το δεύτερο ματς. Τίποτε δεν έχει κριθεί».

Σχετικά με το γεγονός ότι διατήρησε τα 9/11 της ενδεκάδας της Τούμπας, ο Μάντζιος ήταν ξεκάθαρος. «Δεν υπήρχε περίπτωση να κάνουμε αρκετές αλλαγές. Μας ενδιαφέρει το Κύπελλο και δεν είχαμε περιθώρια για αλλαγές».

Exit mobile version