ΑΡΗΣ

Μοίρασε συγχαρητήρια ο Καρυπίδης: Το ιδιαίτερο τετ α τετ με τον Σούντγκρεν (pics)

Έντονα πανηγύρισε τη νίκη επί του Άρη επί του Αστέρα Τρίπολης με 1-0 ο Θόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος μετά το τέλος του ματς συνεχάρη την ομάδα.

Στον αγωνιστικό χώρο ο Καρυπίδης, μοίρασε συγχαρητήρια στους πάντες (pics)
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Έντονα πανηγύρισε τη νίκη επί του Άρη επί του Αστέρα Τρίπολης με 1-0 ο Θόδωρος Καρυπίδης. Ο διοικητικής ηγέτης της «κίτρινης» ΠΑΕ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από την Παρασκευή (30/10) προκειμένου να τρέξει θέματα της ομάδας και φυσικά δεν θα μπορούσε να μη βρεθεί και στο «Βικελίδης» για να δει το ματς.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο κ. Καρυπίδης κατέβηκε από τη σουίτα του και συνεχάρη τον Άκη Μάντζιο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Μάλιστα όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες είχε ιδιαίτερο τετ α τετ με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν, ο οποίος όταν αποκαμωμένος από τη μεγάλη προσπάθεια, δέχθηκε το μπράβο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ.

Αναμφίβολα μια σημαντική στιγμή, καθώς ο Σουηδός βρέθηκε με το… ένα πόδι εκτός ομάδας, όμως εδώ και μερικές εβδομάδες είναι και πάλι ενεργός (μετά την εισήγηση του Μάντζιου), αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που του δίνονται.

Ο 29χρονος μπακ ήταν από τους διακριθέντες κόντρα στον Αστέρα, κάνοντας μεγάλη προσπάθεια και στα 90 λεπτά στα οποία αγωνίστηκε.

Κάτι ανάλογο έγινε και από τον Μάντζιο ο οποίος χειροκρότησε τους παίκτες του, ενώ αγκαλιάστηκε με τον Τζέιμς Τζέγκο.

Δείτε παρακάτω χαρακτηριστικές φωτογραφίες με τον Καρυπίδη μετά το ματς

Exit mobile version