ΑΡΗΣ

Σάσα: «Τώρα ο κόσμος μου είναι κίτρινος»

Ο Λούκας Σάσα ενημέρωσε προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση στα social media ως ποδοσφαιριστής του Άρη, κάνοντας λόγω για «κίτρινο» κόσμο.

Σάσα: «Τώρα ο κόσμος μου είναι κίτρινος»
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Λούκας Σάσα είναι κι επίσημα παίκτης του Άρη από το βράδυ της Τρίτης (9/7), καθώς το Sportime σας ενημέρωσε ότι υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους  «κιτρινόμαυρους» διάρκειας δύο χρόνων.

Μάλιστα ο 29χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ θέλησε να μοιραστεί τη χαρά που αισθάνεται για τη μεταγραφή του στον «Θεό του πολέμου» με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ετσι σε ανάρτησή του στο Instagram ανάρτησε μια φωτογραφία μία φωτογραφία φορώντας τα την εμφάνιση της ομάδας την οποία προτάσσει με ιδιαίτερη χαρά προς τον φακό.

«Μια νέα περιπέτεια ξεκινά. Ευχαριστώ τον Θεό για μία ακόμη ευκαιρία! Είναι ώρα για δουλειά και να κάνω το καλύτερο που μπορώ με αυτή τη φανέλα. Πλέον ο κόσμος μου είναι κίτρινος!», έγραψε ο Σάσα, προσθέτοντας και μια καρδιά σε χρώμα κίτρινο.

Να αναφέρουμε ότι σήμερα Τετάρτη (10/7) ο Βραζιλιάνος αναμένεται να βρεθεί στο Άρνεμ της Ολλανδίας προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή και να γνωρίσει τον νέο προπονητή του Σάββα Παντελίδη, καθώς επίσης και τους νέους του συμπαίκτες.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Λούκας Σάσα στη σελίδα που διατηρεί στο Instagram:

Exit mobile version