ΑΡΗΣ

Σενγκέργκης: «Περιμένω την ευκαιρία μου, έτοιμος να βοηθήσω τον Άρη»

Την ευκαιρία του από τον Άκη Μάντζιο, προκειμένου να δείξει τι αξίζει, περιμένει ο Παναγιώτης Σενγκέργκης, όπως δήλωσε στο κανάλι της Nova. Ο Σενγκέργκης, που είναι 20χρονών και αγωνίζεται στην άμυνα μίλησε ακόμη για το σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τον στόχο που έχει ο Άρης για να τερματίσει στη 2η θέση. Αναλυτικά όσα...

Την ευκαιρία του από τον Άκη Μάντζιο, προκειμένου να δείξει τι αξίζει, περιμένει ο Παναγιώτης Σενγκέργκης, όπως δήλωσε στο κανάλι της Nova.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Την ευκαιρία του από τον Άκη Μάντζιο, προκειμένου να δείξει τι αξίζει, περιμένει ο Παναγιώτης Σενγκέργκης, όπως δήλωσε στο κανάλι της Nova.

Ο Σενγκέργκης, που είναι 20χρονών και αγωνίζεται στην άμυνα μίλησε ακόμη για το σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τον στόχο που έχει ο Άρης για να τερματίσει στη 2η θέση.

Αναλυτικά όσα είπε ο αμυντικός του Άρη…

Για τα πλέι οφ: «Εμείς θα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ξεκινάμε με τον Ολυμπιακό….».

Για το τι πρέπει να έχει ο Άρης για να τερματίσει στην 2η θέση: «Θα πρέπει να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε. Να είμαστε δυνατοί, να έχουμε αποφασιστικότητα και να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς μπορούμε».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Σενγκέργκης δήλωσε: «Έχουμε παίξει αρκετές φορές, ξέρουμε πως θα είναι ο αγώνας. Ένα δύσκολο παιχνίδι. Πάμε εκεί να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Για την σειρά των αγώνων στα πλέι οφ: «Δεν παίζει ρόλο. Όλα τα παιχνίδια είναι διαφορετικά».

Για τις προσδοκίες του: «Περιμένω την ευκαιρία μου, είμαι έτοιμος και θα αποφασίσει ο προπονητής αν θα μπορέσω να ανταπεξέλθω», κατέληξε ο Σενγκέργκης.

Exit mobile version