ΑΡΗΣ

Σούντγκρεν: Τον αποχαιρέτησαν με ελληνική σημαία (pic)

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν μετράει αντίστροφα προκειμένου να ενσωματωθεί στον Άρη και να αρχίσει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του και την καριέρα του. Άλλωστε είναι η πρώτη φορά που ο Σουηδός δεξιός μπακ θα αγωνίζεται εκτός της χώρας του κάτι το οποίο αποτελούσε  μεγάλη επιθυμία και στόχο του όπως έχει δηλώσει. Οι πρώτες του εντυπώσεις...

Σούντγκρεν: Τον αποχαιρέτησαν με ελληνική σημαία (pic)
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν μετράει αντίστροφα προκειμένου να ενσωματωθεί στον Άρη και να αρχίσει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του και την καριέρα του. Άλλωστε είναι η πρώτη φορά που ο Σουηδός δεξιός μπακ θα αγωνίζεται εκτός της χώρας του κάτι το οποίο αποτελούσε  μεγάλη επιθυμία και στόχο του όπως έχει δηλώσει.

Οι πρώτες του εντυπώσεις από την παρουσία του στην Ελλάδα ήταν εξαιρετικές, με τους ανθρώπους του Άρη, αλλά και τους οπαδούς των «κιτρινόμαυρων» να τον κάνουν να αισθάνεται σαν στο σπίτι του.

Στο πλαίσιο αυτό φίλοι και συμπαίκτες του, μεταξύ αυτών και ο οπαδός του Άρη Πάνος Δημητριάδης, του επιφύλαξαν μια έκπληξη για να τον αποχαιρετίσουν. Με ποιο τρόπο;

Διοργανώνοντας μια μικρή γιορτή και εμφανίζοντας σε αυτή μια ελληνική σημαία! Ο 28χρονος δεξιός οπισθοφύλακας δέχθηκε με ιδιαίτερη χαρά το γιορτινό σκηνικό και απόλαυσε κάθε λεπτό.

Φυσικά η παρέα απαθανάτισε τη στιγμή με άπαντες να ποζάρουν με την ελληνική σημαία και τον Σούντγκρεν να είναι βεβαίως ο ποιο χαρούμενος από όλους.

Στη συνέχεια το μεταγραφικό απόκτημα του Άρη ανέβασε τη φωτογραφία στην σελίδα που διατηρεί στο Instagram, με την εξής λεζάντα: «Ευχαριστώ τους αδερφούς μου για την έκπληξη».

Exit mobile version