ΑΡΗΣ

Στην αποστολή της Μάλαγα ο Λουίς Ερνάντεθ που θέλει ο Άρης

Ο Άρης εξετάζει τον Λουίς Ερνάντεθ για το κέντρο της άμυνας, με την Μάλαγα να τον παίρνει στην αποστολή για την αναμέτρηση με την Τενερίφη.

Στην αποστολή της Μάλαγα ο Λουίς Ερνάντεθ που θέλει ο Άρης
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Άρης κινείται για την απόκτηση βασικού στόπερ και ένας από τους παίκτες που «τσεκάρουν» οι «κιτρινόμαυροι» είναι ο Λουίς Ερνάντεθ της Μάλαγα. Πρόκειται για μια πολύ καλή περίπτωση που μπορεί να κάνει τη διαφορά στο κέντρο της άμυνας για την ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ, η οποία θα προχωρήσει μόνο εφόσον ο παίκτης μείνει ελεύθερος.

Ο  Λουίς Ερνάντεθ βρίσκεται σε επαφές με τους ανδαλουσιάνους προκειμένου να αποχωρήσει καθώς η ομάδα της Segunda Division προχωράει σε μείωση του μπάτζετ της για τη νέα περίοδο.

Στον 31χρονο δεξιοπόδαρο Ισπανό που έχει συμβόλαιο ως το 2024 αναμένεται ή έχει ήδη προταθεί μεγάλη μείωση στο συμβόλαιό του και θεωρείται δύσκολο να την αποδεχθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άρης: Λουίς Ερνάντεθ για το κέντρο της άμυνας (vids+stats)

Έτσι είναι πιθανό να μείνει ελεύθερος έτσι ώστε η Μάλαγα να γλιτώσει από ένα υψηλό συμβόλαιο και σε αυτή την περίπτωση ο Άρης αναμένεται να κινηθεί για την απόκτησή του.

Πάντως προς το παρόν ο Λουίς Ερνάντεθ φαίνεται να υπογολογίζεται κανονικά από το ισπανικό κλαμπ. Κι αυτό καθώς έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή για τη σημερινή (Κυριακή 13/9) πρεμιέρα της Μάλαγα κόντρα Τενερίφη στο πρωτάθλημα της Segunda.

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση της αποστολής

Exit mobile version