ΑΡΗΣ

«Βόμβα» ο Κατσουράνης – Δεν θα κρατήσει τον Τερζή ο Άρης!

Ξεκάθαρος ο Κώστας Κατσουράνης για το τι θα κάνει ο Άρης στο θέμα του προπονητή!
«Βόμβα» ο Κατσουράνης – Δεν θα κρατήσει τον Τερζή ο Άρης!

Την ήττα που γνώρισε ο Άρης μέσα στη Λαμία κλήθηκε να σχολιάσει ο Κώστας Κατσουράνης, στην εκπομπή που εμφανίζεται και μιλάει για την αγωνιστική της Super League 1.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, αφού αναφέρθηκε σε ό,τι είδαν τα μάτια του, ήρθε και στα του Άρη.

Συγκεκριμένα, αρχικά ρωτήθηκε για το αν πιστεύει ότι ο Άρης θα κρατήσει τον Τόλη Τερζή στον πάγκο του, με την απάντηση του να άκρως αφοπλιστική αφού ξεκαθάρισε ότι δεν πιστεύει πως θα παραμείνει ο Έλληνας τεχνικός.

Σύμφωνα με την άποψή του ο Άρης θα κινηθεί το καλοκαίρι για την απόκτηση νέου προπονητή, πάντα με τη σύμφωνη γνώμη του νέου τεχνικού διευθυντή που προσέλαβε ο Θόδωρος Καρυπίδης.

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Ωστόσο, του έγινε και η ερώτηση για τον αν ο  Ρόμπερτ Παλίκουτσα επιλέξει τον Τόλη Τερζή τελικώς και απάντησε ότι θα πρέπει ο πρόεδρος της ομάδας της Θεσσαλονίκης να σεβαστεί την απόφαση του τεχνικού διευθυντή, αλλά κάτι τέτοιο πολύ δύσκολα θα γίνει.

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

?>