ΑΡΗΣ

«Βράζει» για τον νέο ορισμό του Κομίνη ο Άρης: «Η… εξυγίανση στα καλύτερα της»

Ο νέος ορισμός του Γιώργου Κομίνη στο προσεχές παιχνίδι με τον Βόλο, προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ΠΑΕ Άρης, μέσως ανακοίνωσης.

«Βράζει» για τον νέο ορισμό του Κομίνη ο Άρης: «Η… εξυγίανση στα καλύτερα της»
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο Άρης είχε έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Κομίνη στο πρόσφατο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, καθώς ο Έλληνας διαιτητής δεν καταλόγισε καθαρό πέναλτι που έγινε από τον Κουτρουμπή στον Αμπού Μπα.

Σαν να μην έφτανε αυτό η ΚΕΔ ήρθα να ορίσει τον Κομίνη και πάλι σε παιχνίδι των «κίτρινων», αυτή τη φορά ως διαιτητή VAR στην αναμέτρηση με τον Βόλο την Πέμπτη (19/12, 19:30).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Άρης: Ο Κομίνης δεν πήγε στο VAR, αν και το ζήτησε ο Σέζος!

Από εκεί και πέρα την αναμέτρηση με τους Θεσσαλούς θα διευθύνει ο Θανάσης Τζήλος (για τον οποίο επίσης ο Άρης έχει παράπονα),, ενώ βοηθοί του Τζήλου είναι οι Αντώνης Δίπλαρης (Καρδίτσας), Γιώργος Χατζηνάκος (Δράμας) και 4ος ο Παναγιώτης Καδδάς (Αχαΐας).

Βοηθός VAR ορίστηκε ο Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας).

Οι ορισμοί αυτοί προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της ΠΑΕ Άρης που εξέδωσε ανακοίνωση η οποία εκφράζει την αγανάκτησή της:

«Ενώ δεν έχουμε ξεχάσει ακόμη τον μη καταλογισμό του καταφανέστατου πέναλτι υπέρ της ομάδας μας στο Ηράκλειο από τον Κομίνη, έρχεται σήμερα η Κ.Ε.Δ. να ορίσει τον Κομίνη διαιτητή VAR στο παιχνίδι της Πέμπτης με το Βόλο Ν.Π.Σ.!!!

Τον Κομίνη, που -ενώ ο διαιτητής VAR στο Ηράκλειο τον κάλεσε στην ενδοεπικοινωνία να ελέγξει τη φάση- αυτός τον αγνόησε!!!

Η… εξυγίανση στα καλύτερά της. Αλλά τα ψωμιά σας είναι λίγα…», σημειώνει η ΠΑΕ Άρης στην ανακοίνωσή της.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version