ΑΡΗΣ

Ξέσπασε ο Σάσα: «Όλοι ξέραμε ότι θα έδινε μια κόκκινη σε κάποιον από μας…»

Η αποβολή του Λούκας Σάσα από τον Σιδηρόπουλο ήταν... τραβηγμένη, με τον Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο του Άρη να ξεσπά μέσω του instagram.

Ξέσπασε ο Σάσα: «Όλοι ξέραμε ότι θα έδινε μια κόκκινη σε κάποιον από μας…»
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η… τραβηγμένη αποβολή του Λούκας Σάσα από τον Τάσο Σιδηρόπουλο στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη στην Τούμπα, έφερε την… έκρηξη του Βραζιλιάνου μέσου.

Ο Σάσα σε ανάρτησή του στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram εξέφρασε την δικαιολογημένη αγανάκτησή του για το ότι δεν κατάφερε να τελειώσει το ματς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΑΟΚ – Άρης: Δείτε video με τα στιγμιότυπα του ντέρμπι

Ο  Βραζιλιάνος χαφ μάλιστα έριξε και ένα «καρφί» λέγοντας πως άπαντες στον Άρη γνώριζαν ότι μετά την αποβολή του Μάτος θα ακολουθούσε και μία ακόμη από τους φιλοξενούμενους.

Όσα ο Σάσα έγραψε στο Instagram του: «Άδικό! Πολύ στενοχωρημένος που πήρα κόκκινη κάρτα σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Αλλά όλοι ξέραμε ότι ο διαιτητής θα έδινε μια κόκκινη σε κάποιον από μας. Τέλος πάντων, είμαι περήφανος για την ομάδα μου και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά. Μαζί είμαστε δυνατότεροι!».

Από την πλευρά ο Μιχάι Κόρχουτ στάθηκε στην μαχητικότητα που επέδειξαν οι «κίτρινοι» στην Τούμπα: «Παιχνίδι μαχητών. Είμαστε ομάδα, παλεύουμε μαζί, Vamos Άρης» έγραψε ο Ούγγρος αμυντικός των «κιτρινόμαυρων», κρατώντας τα θετικά από αυτό το ντέρμπι».

Exit mobile version