ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Είναι σκασμένος μετά την ΑΕΚ – Ήταν και κοντά στη μεταγραφή!

Θέλει τίτλο αλλά ο Άρης δείχνει να είναι μακριά από κάτι τέτοιο – Ήταν σκασμένος μετά την ΑΕΚ, βρέθηκε και κοντά στη μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι!
Άρης: Είναι σκασμένος μετά την ΑΕΚ – Ήταν και κοντά στη μεταγραφή!

Ο Άρης είχε τους πάντες σκασμένους από το πόσο εύκολα πέρασε η ΑΕΚ από τη Θεσσαλονίκη. Τέτοια νίκη η Ένωση δεν έκανε που λέει ο λόγος ούτε τη δεκαετία του ’90 που κυριαρχούσε.

Άνετα το κοντέρ μπορούσε να γράψει 0-5 και πάλι καλά θα έλεγαν οι γηπεδούχοι.

Σε top level απογοήτευσης, όμως, είχε φτάσει ο Μαντσίνι. Ο Αργεντινός έπαιξε πολύ στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού. Και μάλιστα το όλο ζήτημα λόγω ΗΑΕ τράβηξε έως και το τέλος, στα τέλη του προηγούμενου μήνα.

Επίσης, δεν είναι μυστικό πως ήταν ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού αλλά τελικά οι πρωταθλητές προτίμησαν πιο γκλαμουράτες (υποτίθεται) επιλογές.

Πάντως, επειδή ο Μαντσίνι κάνει καλή σεζόν έως τώρα και σε σύγκριση με όσους παίζουν εξτρέμ στον Ολυμπιακό, μάλλον λάθος έκαναν που δεν τον πήραν.

Ο Μαντσίνι αν γινόταν deal θα έφευγε ή για ομάδα με μεγαλύτερους στόχους ή για ομάδα με μεγαλύτερες απολαβές.

Και οκ στον Άρη μπορεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο και να πάρει περισσότερα χρήματα, με τους στόχους τι γίνεται;

Γιατί τον νοιάζει και αυτό τον Μαντσίνι. Θέλει να πάρει κάτι στην Ελλάδα, έναν τίτλο.

Και με την εικόνα που έβγαλε ο Άρης στο ματς με την ΑΕΚ, απέχει πολύ από αυτή την πραγματικότητα ακόμα.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Μεταγραφές – Μπερνάρντ: Ο ΠΑΟΚ μπαίνει δυνατά για τη μεταγραφή του λένε στη Βραζιλία

Μεταγραφές – Μπερνάρντ: Ο ΠΑΟΚ μπαίνει δυνατά για τη μεταγραφή του λένε στη Βραζιλία

Δημοσιεύματα στη χώρα του καφέ, θέλουν τον Μπερνάρντ να το σκέφτεται, να πάρει ξανά τον δρόμο της επιστροφής στην Ευρώπη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Ήρθε η Ρόμα για Πιρόλα αλλά δεν φτάνει τα λεφτά που ζητά ο Ολυμπιακος

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ήρθε η Ρόμα για Πιρόλα αλλά δεν φτάνει τα λεφτά που ζητά ο Ολυμπιακος

Στα 9 εκατ. ευρώ το market value του Πιρόλα και οι άνθρωποι της Ρόμα πίστεψαν πως βρήκαν στον ύψους 1,85 μ. στόπερ φλέβα... χρυσού.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μεταγραφές – Χρήστος Μανδάς: Επιμένουν οι Ιταλοί για Ολυμπιακό και βάζουν και Παναθηναϊκό στο παιχνίδι

Μεταγραφές – Χρήστος Μανδάς: Επιμένουν οι Ιταλοί για Ολυμπιακό και βάζουν και Παναθηναϊκό στο παιχνίδι

Να σημειωθεί ότι οι Ιταλοί τονίζουν πως ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα αλλά όλα θα εξαρτηθούν από το αν κάνει κίνηση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Σιγά μην δεν πήγαινε ο Μεντιλίμπαρ να δει το δικό του παιδί στον Ολυμπιακό Β’

Σιγά μην δεν πήγαινε ο Μεντιλίμπαρ να δει το δικό του παιδί στον Ολυμπιακό Β’

Ο Αλβάρο Ρούμπιο ανέλαβε το αναπτυξιακό πρότζεκτ των «ερυθρόλευκων» και απέναντι στην Athens Kallithea έδωσε τον πρώτο του αγώνα ως προπονητής της Κ23 του Ολυμπιακού.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Λίβερπουλ: Έδωσε απαντήσεις ο Σαλάχ

Λίβερπουλ: Έδωσε απαντήσεις ο Σαλάχ

Τώρα ο Σαλάχ θα λείψει λόγω του Copa Africa, όμως όλα δείχνουν πως δεν είναι η ώρα ακόμα του τέλους. Τουλάχιστον για τον Σαλάχ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Στο τέλος… δεν κερδίζει κανένας!

Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης 0-0: Στο τέλος… δεν κερδίζει κανένας!

Ισόπαλο και το τρίτο φετινό ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες! Δύο δοκάρια η Κηφισιά που θα μπορούσε να πάρει τη νίκη.

Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Μέχρι και ο Βέζο μπήκε στην αποστολή αφού οι βασικοί ήταν στα κόκκινα

Ερώτημα είναι πόσοι από τους βασικούς με την Καϊράτ θα ξεκινήσουν την αναμέτρηση του Κλεάνθης Βικελίδης.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Ξανά το όνομα του Κουρμπέλη!

Παναθηναϊκός: Ξανά το όνομα του Κουρμπέλη!

Ξανά στο τραπέζι το όνομα του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Την πάτησε ο Μπιανκόν

Ολυμπιακός νέα: Την πάτησε ο Μπιανκόν

Αναγκάστηκε να επισπεύσει την αποθεραπεία του, λόγω της κρισιμότητας της αναμέτρησης με την Καϊράτ και έτσι μπήκε νωρίτερα.

Ποδόσφαιρο