ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Ο Μπράμπετς «κολόνα», οι υπόλοιποι στόπερ; Θα γίνει κίνηση για κεντρικό αμυντικό!

Ο Μπράμπετς ανανεώνει μέχρι το 2026. Φαμπιάνο και Ενκουλού θα συνεχίσουν;

Από πέντε συμβόλαια θέλει να απαλλαγεί ο Άρης ενόψει της νέας χρονιάς στη Super League. Το επόμενο διαζύγιο μετά τον Μαρμαρίδη!
Από πέντε συμβόλαια θέλει να απαλλαγεί ο Άρης ενόψει της νέας χρονιάς στη Super League. Το επόμενο διαζύγιο μετά τον Μαρμαρίδη!
Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Άρης: Μέχρι το 2026 τελικά το συμβόλαιο του Μπράμπετς. Τι θα γίνει με εκείνα των Ενκουλού και Φαμπιάνο που λήγουν τον Ιούνιο του 2024;

Το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του Γιακούμπ Μπράμπετς δεν είναι χθεσινό. Στις 3/10 το Sportime είχε αποκαλύψει την επέκταση του Τσέχου στόπερ.

Οι διαδικασίες «έτρεξαν» και ολοκληρώθηκαν όταν είχε έρθει στην Αθήνα ο μάνατζερ του που έχει και τον Νταρίντα.

Άρης και Γιακούμπ Μπράμπετς τα είχαν βρει για να επεκτείνουν πρόωρα τη συνεργασία τους και μετά το 2024. Η αρχική συμφωνία ήταν για νέο συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Τελικά οι δύο πλευρές αποφάσισαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους μέχρι το καλοκαίρι του 2026 και απομένουν πλέον μόνο οι υπογραφές.

Στο ρόστερ υπάρχουν άλλοι δύο 11αδάτοι κεντρικοί αμυντικοί, αλλά ουδείς μπορεί να πει με σιγουριά αν η νέα χρονιά θα τους βρει και τους δύο στο «Βικελίδης».

ALERT! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΑ!

Φαμπιάνο και Ενκουλού έχουν συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2024. Ο πρώτος έμεινε στον πάγκο στη Λαμία για να παιξει ο δεύτερος που έγινε αλλαγή στο ημίχρονο, μετά τα λάθη του.  Εξαιρετικά δύσκολο πάντως, με τα έως τώρα δεδομένα να είναι και οι δύο τη νέα σεζόν συμπαίκτες με τον Μπράμπετς.

Ήδη ο Ρόμπερτ Παλικούτσα έχει σημειωμένα στο μπλοκάκι του ονόματα υποψήφιων κεντρικών αμυντικών ενόψει καλοκαιριού. Mεταξύ αυτών και ένός Ελληνοαυστραλού!

 

Exit mobile version