ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης – Ολυμπιακός 0-0: Ημίχρονο με μεγάλες ευκαιρίες με Γκρέι και Μασούρα (vids)

Άρης και Ολυμπιακός «άγγιξαν» το γκολ με τους Γκρέι (δύο ευκαιρίες) και Μασούρα στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο Βικελίδης.

Άρης - Ολυμπιακός 0-0: Οι δύο ομάδες «άγγιξαν» το γκολ με τους Γκρέι (δύο ευκαιρίες) και Μασούρα στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο Βικελίδης.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Άρης – Ολυμπιακός: Χωρίς σκορ έληξε το πρώτο ημίχρονο του επαναληπτικού αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας. για τη φάση των «8» στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η ομάδα του Άλαν Πάρντιου ήταν ξεκάθαρα ανώτερη στο πρώτο 45λεπτο, δημιουργώντας αρκετές «καταστάσεις» στην περιοχή του Ολυμπιακού, ο οποίος έχοντας το 1-0 του πρώτου αγώνα έδινε περισσότερο βάρος στην άμυνα.

Ο «Θεός του πολέμου» είχε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες με τον Αντρέ Γκρέι για να ανοίξει το σκορ. Η πρώτη ήρθε στο 34′ όταν ο Ετέμπο έβγαλε τον Τζαμαϊκανό φορ σε πλεονεκτική θέση με κάθετη πάσα, το πλασέ του οποίου όπως σταμάτησε ο τερματοφύλακας Τζολάκης με τα πόδια του.

Η άλλη μεγάλη φάση των «κιτρινόμαυρων» ήρθε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους όταν ο Πίρσμαν γύρισε ωραία στο ύψος του πέναλτι στον Γκρει, εκείνος πλάσαρε, όμως και πάλι ο Τζολάκης είπε «όχι» μετα πόδια!

Από πλευράς Ολυμπιακού η μεγαλύτερη στιγμή ήρθε στο 27′ όταν ο Μαζικού έκανε λάθος, οι Πειραιώτες βγήκαν τετ α τετ με τον Κουέστα, όμως ο παίκτης του Άρη γύρισε και έδιωξε σχεδόν πάνω στη γραμμή, προτού ο Μασούρας σκοράρει με προβολή.

Άρης – Ολυμπιακός: Δείτε παρακάτω τις συγκεκριμένες φάσεις
















Exit mobile version