Αρης – Παναθηναϊκός: Σωστό το πέναλτι που… κέρδισε ο Μπουζούκης

Αρης – Παναθηναϊκός πέναλτι : Kαι τρίτο πέναλτι στο Αρης – Παναθηναϊκός. Έμελλε να τριτώσει με δυο λόγια η ιστορία στο παιχνίδι του «Βικελίδης». Στις καθυστερήσεις, λοιπόν, ο Τζοβάρας πήγε για τρίτη φορά στην άσπρη βούλα. Με τη διαφορά πως αυτή τη φορά το πέναλτι ήταν υπέρ του Παναθηναϊκού. Ο Μπουζούκης. Είτε ο Σιώπης ανέτρεψε...

Συντάκτης: Νίκος Μαρκάτος Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Αρης – Παναθηναϊκός πέναλτι : Kαι τρίτο πέναλτι στο Αρης – Παναθηναϊκός. Έμελλε να τριτώσει με δυο λόγια η ιστορία στο παιχνίδι του «Βικελίδης». Στις καθυστερήσεις, λοιπόν, ο Τζοβάρας πήγε για τρίτη φορά στην άσπρη βούλα. Με τη διαφορά πως αυτή τη φορά το πέναλτι ήταν υπέρ του Παναθηναϊκού. Ο Μπουζούκης.

Είτε ο Σιώπης ανέτρεψε τον Μπουζούκη, είτε ο Μπουζούκης το κέρδισε από τον Σιώπη, μικρή σημασία έχει, για τον κανονισμό. Ο παίκτης του Άρη δεν βρίσκει μπάλα, η προβολή του έπεται της κίνησης του Μπουζούκη που την… τσιμπάει, υπάρχει επαφή των δύο ποδοσφαιριστών, άρα παράβαση. Σωστά κερδίζει το πέναλτι ο Παναθηναϊκός.

Από πολλά ριπλέι, φαίνεται ότι περισσότερο το κερδίζει ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού. Γεγονός είναι. Εξετάζουμε όμως τι βλέπει ο ρέφερι στην κανονική ροή τις αναμέτρησεις.

Άρης – Παναθηναϊκός: Τα γκολ του αγώνα (vid)

Εννιά στους δέκα διαιτητές θα το καταλόγιζαν. Εννιά στους δέκα τηλεθεατές, χωρίς την… καβάντζα του ριπλέι, επίσης.

Σωστή η υπόδειξη του ρέφερι. Πάμε παρακάτω…

Άρης – Παναθηναϊκός πέναλτι: Πετυχαίνεις το δύσκολο και δίνεις το ανύπαρκτο;

Exit mobile version